Instagram je uvedel novost, ki bo marsikoga razveselila

08. december 2022

Instagram je uvedel novost, ki bo marsikoga razveselila

08. december 2022
Foto: Pexels

Instagram je predstavil nekaj novosti, ki bodo močno olajšale objavljanje vsebin tistim, ki družbeno omrežje uporabljajo kot službo, razveselile pa bodo tudi naključne uporabnike Instagrama.

Na Instagram končno prihaja nekaj pomembnih novosti. Najnovejša posodobitev je iz nekega razloga ostala neopažena in prepričani smo, da vas bo razveselila.

Prva novost se nanaša na povezavo v razdelku “BIO”, kjer bo po novem mogoče pripeti več kot samo eno povezavo. Druga novost je tista, zaradi katere si bo marsikdo oddahnil – preko Instagrama je končno možno vnaprej načrtovati objave. Do zdaj je bilo to možno narediti samo preko drugih aplikacij.

Foto: Pexels

Ta možnost je na voljo samo tistim, ki imajo “profesionalne” profile in resnično spremeni igro, še posebej tistim, ki Instagram dojemajo kot posel. Z novim orodjem boste namreč lahko načrtovali objave v obliki fotografij in reelsov do 75 dni vnaprej.

Kako deluje?

Ko ustvarite objavo, lahko do orodja za načrtovanje objav dostopate v razdelku “Napredne nastavitve”, ker se vam ponudi možnost “Načrtuj to objavo”. Ko izberete to možnost, lahko izberete čas in datum objave. Nato se morate vrniti v objavo na Instagramu in klikniti “razpored”. Načrtovane objave si lahko ogledate v razdelku “Načrtovana vsebina”.

Vse, kar je zdaj potrebno, je, da se lotite načrtovanja vsebine, ostalo pa prepustite Instagramu.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close