To so najbolj gledani TikToki letošnjega leta

10. december 2022

To so najbolj gledani TikToki letošnjega leta

10. december 2022
Foto: Profimedia

Ali ne bi bilo super, če bi tudi TikTok pripravil individualni pregled leta, tako kot to počne Spotify?

Prav zanimivo bi bilo videti analizo algoritma in videov, ki so vsakega posameznika v preteklem letu najbolj pritegnili. Kljub temu, da to zaenkrat še ni možno, pa TikTok letno objavi seznam najbolj gledanih videov. 

So to najboljši videi na tej priljubljeni platformi? Verjetno ne, kljub temu pa so najbolj gledani. Tu je seznam desetih najbolj gledanih:

1. Ogromna čokoladna žirafa

TikTok uporabnik Amaury Guichon, francoski kuharski šef, je iz čokolade izdelal zmaje, glasbila in celo skoraj 70-kilogramskega morskega psa. Njegov najbolj gledan video pa je zagotovo izdelava ogromne čokoladne žirafe.

@amauryguichon Chocolate Giraffe! 🦒This 8.3ft tall 100% chocolate sculpture is my biggest creation yet. #amauryguichon #chocolate #giraffe ♬ dream river. – Woong Sun Hee

2. Veveriček Squishy

Seveda je na seznamu tudi video, v katerem nastopa žival, v tem primeru je to veveriček Squishy, ki z veseljem pohrusta nekaj lešnikov in arašidov.

@chipmunksoftiktok Thank you God my little Squishy is back from hibernation, fill the cheeks my sweet baby #fyp #welcomeback #cuteanimals #cute #chipmunks #squishy ♬ original sound – Chipmunks of TikTok

3. Rosalía in njen žvečilni gumi

Na TikToku je zaokrožil video pevke Rosalíe, ki na koncertu med petjem svoje pesmi Bizcochito žveči žvečilni gumi, “Rosalía izziv” pa je hitro postal izjemno priljubljen.

@rosalia

♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

4. Igralke iz serije Riverdale, ki plešejo na “Jiggle jiggle”

Pesmi Louisa Therouxa verjetno ni treba posebej predstavljati (“My money don’t jiggle jiggle, it folds …”), največ pozornosti s prepoznavnim plesom pa so pritegnile igralke iz serije Riverdale.

@blondebrunetteredhead does this turn you on? #fyp ♬ Jiggle Jiggle – Duke & Jones & Louis Theroux

5. “I’m just a baby!”

Majhen otrok se najprej nervozno, nato pa jezno odzove na materina navodila in pravi: “Jaz sem samo dojenček!”

@little.blooming.women Did. She. Stutter? #parenting #toddler #toddlersoftiktok ♬ original sound – Jordan

6. Otrok, ki obožuje koruzo

Remiks izjave drugošolca Tariqa je postal viralen na TikToku. “Ne znam si predstavljati bolj čudovite stvari,” pravi Tariq o … koruzi.

@schmoyoho intro song for any meal/snack with corn 🌽 – from iconic interview on @doingthings ♬ It’s Corn – Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

7. Pevka Lizzo kot koreografinja

Njena pesem “About Damn Time” je postala viralna, skupaj z njo pa tudi ples. Toda pevka je na neki točki imela dovolj: ljudje so na njeno pesem plesali narobe! Zato se je odločila, da jim pokaže, kako se pravilno izvaja gibe.

@lizzo

I would’ve given my left coochie lip to be at the spring awakening reunion show 😭

♬ About Damn Time – Lizzo

8. Razkritje naslova šolskega mjuzikla

Uporabniki TikToka so si množično ogledovali tudi video šolskega profesorja glasbe Milesa Finna iz Iowe v ZDA, ki je učence kar nekaj časa pustil na trnih, preden je razkril naslov novega mjuzikla.

@itsmrfinn Part 2: The FINAL day of our musical reveal. #musicteacher #music #musiceducation #musicaltheater #musicaltheaterkidcheck ♬ original sound – Mr. Finn

9. Zgodba o brezdomcu, ki je ponovno zaživel

Tom je bil brez doma, toda prijatelji so zanj zbrali dvajset tisoč dolarjev, dobil je službo in s pomočjo drugih je dobil priložnost, da ponovno zaživi. Ta TikTok žanr je postal popularen predvsem zaradi ustvarjalca Isaiaha Garze, mehiškega imigranta, ki je tudi sam živel na ulici, danes pa je znan po tem, da na internetu širi naključna dejanja prijaznosti.

@jimmydarts

Tom is no longer homeless and now has a full time job that he loves ❤️

♬ original sound – Jimmy Darts

10. Lava proti ledu

Kaj se zgodi, ko se lava dotakne ledu? Se led stopi ali se lava strdi?

@meltandpour

Who won ?

♬ Jurassic Park Theme – Voidoid

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close