Najlepši TikTok mejkap trendi leta 2022

03. december 2022

Najlepši TikTok mejkap trendi leta 2022

03. december 2022
Foto: Instagram

Pravi čas je, da se sprostite in preizkusite nekaj čudaških trendov ličenja, ki so še vedno nosljivi. TikTok nikoli ne razočara in danes vam predstavljamo najbolj smešne trende ličenja leta 2022.

Gen-Z so izjemno individualni v svojem stilu in mejkapu. Njihov nenavaden način izražanja lastne osebnosti je viden v številnih norih trendih na TikToku.

Na primer, iskanje lepega v slabih trenutkih tudi kot trend v ličenju. Če pogledamo nazaj na čudaške trende TikToka, ko gre za zanimiv, a nosljiv videz, so nam bili najbolj všeč ti trije trendi ličenja.

“Crying make up” trend

Čeprav izgled po joku običajno vključuje razmazano maskaro, ki teče po licih, nam je bolj všeč verzija, ki so jo na TikToku poimenovali After Crying Make Up.

Koža okoli oči je rahlo rdečkasta, maskara na trepalnicah je komaj vidna, robovi ustnic so motni in sijoči, lica so očitno rdeča od stiskanja mišic.

@molchanovamua crying is beautiful💔 id @elpltt_ #cryingmakeup #fyp ♬ France Accordion Swing – MIZUSATO Masaki

Ta nežni pogled, podprt s spodbujanjem, da smo bolj ranljivi in ​​pošteni na družbenih omrežjih, je pravzaprav zelo prikupen. Če nekoliko zmanjšamo sijaj pod očmi, je lahko videz jokajočega mejkapa odličen za vsakodnevni naraven sijoč videz ali dobra tehnika za lažno žalost v vašem prvem opravičilnem videu, če ste YouTuber.

“Cold make up” trend

Nenadoma se je zelo ohladilo. Z lahkoto zamrznemo že po 10 minutah na zraku. Je pa na tem nekaj pozitivnega.

Ta Cold Make Up trend je pokazal, o čem razmišljam že leta. Zakaj je moj obraz na mrazu vedno videti brezhiben? Koža je napeta, zato so pore videti manjše, celotna tekstura obraza pa je sijoča in gladka. Cold Make Up je eden naših najljubših trendov za poustvarjanje.

@hayleybuix Ready for the winter ❄️ ib @zoekimkenealy #makeuptutorial #wintermakeup #makeuptransformation ♬ showed me by madison beer – Madison Beer

Rahlo rožnata lica, nekoliko bolj rožnat nos, sijoče ustnice in oči. Toda ključ je gladka in sijoča ​​koža. Celoten videz je zelo minimalističen in idealen za prihajajoče zimske zabave, ki so na prostem. Za brezhiben videz, še preden nas zazebe med adventnimi hišicami.

Preverite še: Zimski “zebe me” trend, ki ga morate nujno preizkusiti

“Shower make up” trend

Kdo misli, da je najboljša in najbolj seksi različica sebe po tuširanju? Če ste se našli v tem stavku in je odgovor “JAZ”, je Shower Make Up tisto, kar ste čakali celo življenje. Vključuje “wet look hair”, veliko highlighterja, ultra shiny dewy pudra in sijoče senčilo s čim bolj fino mletimi delci srebra, da so veke videti mokre (ali še bolje – tekoče senčilo), vključuje pa seveda tudi bleščilo za ustnice.

Koža naj bo videti čim bolj naravna, a glamurozno mokra. Za dosego tega videza boste potrebovali največ ličil, časa in truda, a vse, kar je v življenju vredno, zahteva čas in trud.

@hudabeauty Shower Makeup What do you guys think? #showermakeup #hudabeauty #cryingmakeup @Huda Beauty #fauxfilterconcealer #fauxfilterfoundation #wishfulskin Honey Whip #hudabeautylipcontour in Pinky Brown #empowered face gloss #legitlashesmascara #cheekytint #silkbalm ♬ original sound – Huda Beauty

Ta mrzli praznični čas je obdobje mnogih praznovanj – tematskih, poslovnih ali zasebnih. Zakaj se ne bi opogumili in preizkusili enega od teh zabavnih videzov, ki jih lahko preprosto prilagodite svojemu osebnemu slogu.

Čas je, da se malo sprostimo in pustimo domišljiji prosto pot.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close