Kako se pripraviti na odhod v samo 10 minutah? Tukaj je odgovor!

18. september 2023

Kako se pripraviti na odhod v samo 10 minutah? Tukaj je odgovor!

18. september 2023

Kako se pripraviti na odhod v samo 10 minutah? Tukaj je odgovor!

18. september 2023

Ne bomo lagali, priznamo, da je lepotna industrija nevarno nasičen trg in čeprav se občasno pojavijo omembe vredne novosti, gre velikokrat za, po domače povedano, izumljanje tople vode. In prav po tem diši TikTokov novi trend ličenja, imenovan 242.

Nekaj, kar je zelo verjetno del vsakodnevne rutine ličenja mnogih od nas, se je nekdo domislil zapakirati v embalažo izvirnosti zahvaljujoč novemu imenu in začeti trend, ki trenutno šteje več kot 10,1 milijona ogledov. Za kaj gre? Trend obljublja, da bo naš mejkap, kamorkoli gremo, pripravljen v samo desetih minutah.

A bodimo iskreni, na vsakodnevni ravni nam ličenje tako ali tako ne vzame več kot deset minut časa, a dopuščamo možnost, da nekateri zanj res porabijo bistveno dlje. Prihranek časa pri tem TikTok ‘triku’ pa se skriva v strateški izbiri izdelkov za ličenje.

@molliemcmullon Trying the 2-4-2 Makeup rule… #makeup #makeuphacks #makeuptrends #242makeup #242makeuprule #easymakeup ♬ original sound – Molliemcmullon

Pravila so zelo enostavna – potrebujemo le 2 izdelka za oči, 4 izdelke za podlago in 2 za ustnice. Tiste, ki vsak dan uporabljate veliko izdelkov, se lahko znajdete v težavi, kako ličila zmanjšati na samo 8 izdelkov, a če vprašate nas, je to še kako mogoče.

Seveda izbira favoritov ni lahko naloga, če naša kozmetična torbica poka po šivih od prenatrpanosti, a lepota te rutine je v njeni preprostosti oziroma, bolje rečeno, preprostost je bistvo celotne zgodbe.

@mahaaa.c UMMM😍😍😍 #fyp #makeup #relatable ♬ wonderland – tayloraudios🎧

Kot pri vsakem TikTok trendu doslej je bilo veliko takih, ki so ga vzeli kot izziv in s svojimi sledilci delili svoje kombinacije izdelkov. Kljub temu, da se je njihov izbor razlikoval zgolj glede na lastne preference, so se vsi strinjali v enem – 242 je resnično recept za doseganje brezhibnega, naravnega videza ličil v samo 10 minutah.

Kamor gredo vsi, tja gremo tudi mi, zato je tukaj naša zmagovalna kombinacija. Od izdelkov za oči vedno in brez izjeme izberemo maskaro in črtalo, za osnovo bi izbrali dober primer, po možnosti z zaščitnim faktorjem, tekoči puder, rdečilo in osvetljevalec, za ustnice pa svinčnik in šminko.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close