Kakšna tetovaža vam pristaja glede na horoskopsko znamenje?

24. november 2023

Kakšna tetovaža vam pristaja glede na horoskopsko znamenje?

24. november 2023
Foto: Instagram @gajaprestor

Kakšna tetovaža vam pristaja glede na horoskopsko znamenje?

24. november 2023
Foto: Instagram @chiaraferragni

Navdihujoče tetovaže …

Veliko ljudem so všeč tetovaže, a se težko odločijo zanje, ker ne vedo, kaj točno bi si dali vtetovirati. Malce za šalo, malce zares smo vam pripravili ideje za tetovažo, ki je ustrezna za vaše horoskopsko znamenje. Morda dobite kakšno idejo in se tudi vi opogumite!

Devica

Device so vdane in nanje se lahko zanesemo, tako da je za vas najbolj primeren simbol za neskončnost. Simbol, ki je še vedno eden izmed bolj popularnih, lahko dopolnite z različnimi drugimi motivi in simboli, da bo vaša tetovaža povsem unikatna.

Foto: Instagram @fersikiu1

Tehtnica

Tehtnice so družabne in zelo prijateljske. Kaj pravite na enako tetovažo z najboljšo prijateljico ali skupino prijateljev? Pri simboliki in motivu bo potrebnega malce prilagajanja, a verjamemo, da za vas to ne bo težava, saj ste prilagodljivi. Pazite le, da boste pretehtali vse argumente za in proti.

Foto: Instagram @joeyhilll
Foto: Instagram @joeyhilll

Škorpijon

Škorpijoni so očarljivi, strastni in imajo magnetno privlačnost, tako da ni važno, kakšno tetovažo si naredite. In če ni pomemben motiv, naj bo toliko bolj pomemben izbor dela telesa, ki ga po prekrivala tetovaža. Izberite bolj seksi mesto, ki ga lahko opazijo samo izbrani ljudje.

Foto: Instagram @__ttkodi__

Strelec

Strelci so znani po tem, da so optimistični in veseli, zato je preprost napis sreča najbolj primeren. Če vam vizualno slovenska beseda ni najbolj všeč, lahko izberete zapis besede v katerem drugem jeziku. Ne pozabite preizkusiti različnih pisav, saj je lahko končni rezultat resnično povsem drugačen.

Foto: Instagram @inkdigena

Kozorog

Kozorogi so praktični, zadržani in odgovorni, zato je za vas najbolj primerna manjša tetovaža, ki jo lahko kadarkoli prekrijete. Če ne želite, da jo opazijo vsi, izberite del telesa, ki ga zlahka pokrijete. Mini tetovaže so že dalj časa trend, saj se jih težko tako hitro naveličate kot večjih.

Foto: Instagram @kho.tattoos

Vodnar

Vodnar je zvest prijatelj in partner s humanitarnim duhom. Najbolje je, da si izberete tetovažo, ki časti neko pomembno stvar ali pa pomemben datum (npr. rojstni dan ljubljene osebe ali obletnica).

Ribi

Ribe imajo zelo razvito domišljijo in so zelo umetniške, imajo pa tudi zelo dobro intuicijo. Za vas je najboljša izbira popolnoma unikatna tetovaža, ki kaže vašo kreativno stran.

Foto: Instagram @tynamajczuk

Oven

Ovni so samozavestni, entuziastični in pustolovski, zato se odločite za tetovažo, ki opisuje pustolovca v vas. Karkoli v povezavi s potovanji bo povsem v vašem stilu.

Foto: Instagram @rebekka_tavcitattoo

Bik

Bik je ljubeč, topel po srcu in vdan, kar pomeni, da je za vas najbolj primerna tetovaža srca. A pozabite na klasične srčke s puščicami in kapljami krvi, trenutno so v trendu enobarvni minimalistični srčki.

Foto: Instagram @small.tattoos
Foto: Instagram @small.tattoos

Dvojčka

Dvojčki so vedno radovedni, vedoželjni in se vedno želijo naučiti novih stvari. Tetovaža drevesa odlično ponazarja vašo potrebo po rasti in spremembi.

Foto: Instagram @kejo.tatto

Rak

Na rake pozitivno vpliva bližina oceana, tako da je za vas najbolj primerna tetovaža, ki je povezana z vodo. Lahko gre za dobesedno simboliko ali pa posredno, ki vključuje morske živali, palme ali le modro barvo v abstraktni različici.

Foto: Instagram lati.ful

Lev

Levi so dobrovoljni, očarljivi in so radi v središču pozornosti. Če ste radi zvezda zabave, je najbolje, da si vtetovirate kar zvezdice. Primerne bi bile tudi glasbene note ali tetovaža kitare oz. drugih glasbil.

Foto: Instagram @tattooist_basil

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close