Kanye brani svojo kolekcijo vreč za smeti: “Sem inovator, to ni šala!”

20. avgust 2022

Kanye brani svojo kolekcijo vreč za smeti: “Sem inovator, to ni šala!”

20. avgust 2022
Foto: Profimedia

Provokativni raper zagovarja razstavo oblačil Yeezy Gap, ki je videti kot vreča za smeti, polna oblačil.

Kolekcija Yeezy Gap Engineered by Balenciaga je postala viralna, potem ko je nek kupec na Twitterju objavil sliko oblačil, ki zmečkana ležijo na podstavkih, ki so bili videti kot vreče za smeti.

“Takole prodajajo Yeezy Gap!” je zapisal. “Prodajalec je rekel, da se je Kanye razjezil, ko je videl, da imajo njegova oblačila obešena na obešalnikih, želel si je, da so razstavljena tako. Prodajalci ti niti nočejo pomagati poiskati tvoje velikosti, sam moraš brskati po teh ogromnih vrečah za smeti!”

Foto: Instagram

“Ne bom se opravičeval za svoje ideje!”

Raperja, ki je prejšnji teden dejal, da ga navdihujejo brezdomci, so v nedavnem intervjuju za Fox News vprašali, ali razume, zakaj so se ljudje spravili nad njegove neokusne prezentacije oblačil.

“Sem inovator in nisem tukaj, da bi sedel in se opravičeval za svoje ideje. Točno to skušajo narediti mediji: prisiliti nas, da se opravičimo za vsako idejo, ki ne sodi v kalup pričakovanega,”

je razburjeno povedal in dodal, da to niso vreče za smeti, ampak da gre pravzaprav za velike gradbene vreče. “To ni šala, to ni igra, to ni samo sodelovanje dveh slavnih znamk, to je moje življenje.”

Foto: Instagram

“To je odvratno!”

Prepričan je, da se bori za položaj, da bi lahko spremenil oblačila in ljudem predstavil najboljši dizajn. A njegovi oboževalci ne verjamejo pevčevemu prepričanju.

“Fetiš, ki ga imata Balenciage in Kanye na brezdomce kot ‘modne muze’ je dokaz vsega, kar je narobe z milijarderji … ne vidijo več stiske ljudi, ne vidijo ljudi, ki trpijo, vidijo samo še priložnost za dobiček … to je odvratno,” je tvitnila ena oseba, druga pa ji je pritrdila:

“Če Kanye in Balenciaga mislita, da so tovrstne predstavitve nekaj, kar je ljudem všeč, sta nora.”

Kljub odzivu in kritikam je kolekcija že razprodana na več lokacijah.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close