Kate Middleton v modo vrača dolgo zanemarjeni trend

08. januar 2023

Kate Middleton v modo vrača dolgo zanemarjeni trend

08. januar 2023
Foto: Profimedia

Od Kate Middleton lahko vedno pričakujemo klasične in brezčasne modne kombinacije, ki izžarevajo eleganco, ki jim včasih doda kakšen zanimiv in vpadljiv modni dodatek.

Tako se je valižanska princesa na božični dan v cerkvi Sandringham skupaj s preostalo britansko kraljevo družino pojavila v obleki, v kateri je združila dve temni razkošni barvi.

Olivno zelen plašč je kombinirala z visokimi temno rjavimi škornji Gianvito Rossi iz brušenega usnja in rokavicami Dents Evelyn v enaki barvi, v enakem odtenku pa je bila tudi njena majhna torbica.

Najbolj pa je izstopal modni dodatek, ki ga je Kate nosila na glavi, natančneje model fedora klobuka, pod katerega se je podpisal Philip Treacy, sloviti oblikovalec klobukov, čigar modeli so všeč tudi drugim članicam britanske kraljeve družine.

Foto: Profimedia

Model Oc 833 v temno zelenem odtenku ima poleg traka izvezeno pentljo v podobnem odtenku, Kate pa ji je dodala še dolgo pero. Izbira takšnega klobuka je mnoge presenetila, saj je Kate na preteklih uradnih nastopih ob božiču vedno izbirala manjše modele klobukov.

K fedori je kombinirala pozlačene viseče uhane Sezane Dina, okrašene z modrimi dragimi kamni.

Foto: Profimedia

Modni poznavalci so trend, ki marsikomu ni všeč, že razglasili za enega največjih te sezone. Si upate?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close