Kdo je Lady Rose Hanbury – domnevna ljubica princa Williama?

19. marec 2024

Kdo je Lady Rose Hanbury – domnevna ljubica princa Williama?

19. marec 2024
Foto: Instagram

Kdo je Lady Rose Hanbury – domnevna ljubica princa Williama?

19. marec 2024
Foto: Profimedia

Vse, kar morate vedeti o ženski, vpleteni v govorice o aferi princa Williama.

Po Veliki Britaniji so se kot pandemija razširile govorice o domnevni aferi princa Williama, ki naj bi Kate Middleton varal z Lady Rose Hanbury. Afera naj bi bila razlog, da se Kate že od decembra lani ni pojavila v javnosti.

Spomnimo: januarja letos je Kensingtonska palača sporočila, da bo valižanska princesa prestala abdominalno operacijo in da je v javnosti ne bomo videli do velike noči. Njeno izginotje je postalo vroča tema, ko je za materinski dan objavila zretuširano fotografijo sebe s tremi otroki.

Foto: Profimedia

Nad njenim dejanjem se je vsul plaz kritik in ko je bil odziv javnosti premočan, se je princesa Kate javno opravičila, češ da je malce eksperimentirala s fotošopom.

In medtem ko se še vedno ni pokazala v javnosti – po spletu so zaokrožile le slabo vidne fotografije iz avta – so se spet začele pojavljati govorice o domnevni aferi princa Williama z Lady Rose Hanbury, ki so se začele že leta 2019.

Foto: Profimedia

Kdo je Rose Hanbury in kakšen je njen naziv?

Rose se je rodila 15. marca 1984 in je hči Timothyja Hanburyja, oblikovalca spletnih strani, in Emme Hanbury, modne oblikovalke. Njena babica je Lady Elizabeth Longman, ki je imela tesne odnose s kraljico Elizabeto II. Longmanova je bila celo družica na poroki pokojne kraljice s princem Filipom leta 1947.

Rose je v mladosti delala kot manekenka in pri 23 letih podpisala pogodbo z agencijo Storm. Kratek čas je delala tudi kot raziskovalka za konservativnega politika Michaela Gova. Od leta 2009 je poročena z Davidom Cholmondeleyjem, sedmim markizom Cholmondeleyjevim.

Foto: Profimedia

Kakšen je njen odnos s princem Williamom in kakšne so obtožbe?

Rose na bi bila tesna prijateljica tako z Wiliamom kot Kate in se je celo udeležila njune poroke leta 2011, preden so se leta 2019 pojavile govorice o aferi med njo in princem.

In Touch je poročal, da naj bi William Kate varal z Rose, medtem ko je bila noseča z njunim tretjim otrokom Louisom. A govorice niso dosegle širnega sveta, saj jih je preglasila pandemija koronavirusa in porod Meghan Makle, ki je tistega leta povila malega Archieja.

Foto: Profimedia

Govorice, ki jim ni konca

Nato je leta 2022 tračarsko spletno mesto Deuxmoi objavilo namig, ki je trdil, da je “zunajzakonska afera” britanskega kraljevega para javna skrivnost, glede na posnetek zaslona, ki ga je delil Cosmopolitan.

Čeprav namig ni razkril imena dotične kraljeve družine, so oboževalci špekulirali, da gre za bodočega prestolonaslednika. O domnevnem zapletu je na kratko spregovorila tudi najnovejša knjiga Omida Scobieja, “Endgame”, čeprav je britanski novinar dejal, da misli, da gre le za govorice.

Valižanski princ William (Foto: Profimedia)

Niti Rose niti William nista javno spregovorila o domnevni aferi, je pa odvetnik bodočega kralja za Daily Beast leta 2019 povedal, da so bile trditve “napačne in zelo škodljive”.

Glede na moč britanskih medijev in ostro oko oboževalcev kraljeve družine, smo prepričani, da bomo zadevi kmalu prišli do dna.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close