Kendall Jenner nas je presenetila na način, kot ga nismo vajeni

18. april 2023

Kendall Jenner nas je presenetila na način, kot ga nismo vajeni

18. april 2023
Foto: Profimedia

Članica klana Kardashian je že več kot desetletje redna obiskovalka festivala Coachella, a letos nas je presenetila na prav poseben način.

Priljubljeni festival Coachella, ki velja za enega najbolj šik na svetu, zaznamujejo odštekane in drzne oprave, polne resic, bleščic in dodatkov, ki jih sicer ne bi mogli obleči nikamor drugam kot zgolj v kalifornijsko puščavo.

Kendall Jenner je bila doslej vedno ena tistih, ki je narekovala ‘coachella’ trende, a letos je šla v popolnoma drugo smer. Pokazala je, da lahko tudi na najbolj moden festival oblečeš preprosto majico in kavbojke. Brez bleščic.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Med poplavo bleščic je minimalizem prava redkost

A če ste mislili, da je Kendall zgolj pokukala v svojo omaro in iz nje vzela prve kavbojke in majico, ki sta ji prišli pod roke, se motite. Tudi tako preprost videz zahteva premišljeno načrtovanje, kar pa seveda ni storila 27-letna zvezdnica, temveč njena stilistka Dani Michelle.

Michelle je sestavila videz, ki je antiteza vsemu, kar običajno pričakujemo od ‘coachella’ stila – Kendallina oprava namreč ni prav nič zabavna, prosojna ali bleščeča, a izstopa ravno zaradi tega. V puščavi, ki jo dva vikenda v aprilu preplavi v vpadljive kose oblečena množica, je minimalizem vsekakor prava redkost.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Celoten videz je zaokrožila s prav tako minimalističnim ličenjem in pričesko ter preprostimi čevlji. Prvi dan je nosila enostavne sandale s paščki, drugi dan pa udobne črne gležnjarje, ki so odlična izbira za prašno festivalsko prizorišče.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close