Kim K bi zvezdništvo obesila na klin in bila samo odvetnica!

12. julij 2022

Kim K bi zvezdništvo obesila na klin in bila samo odvetnica!

12. julij 2022
Foto: Profimedia

Zvezdnica serije Kardashianovi pravi, da bi bilo čudovito, če bi se lahko upokojila in odšla izpod žarometov ter se osredotočila na svojo odvetniško kariero.

41-letnica je lani opravila svoj prvi odvetniški izpit, ki je prvi od dveh, ki jih mora opraviti za pripravništvo. Kim si želi slediti stopinjam svojega pokojnega očeta Roberta Kardashiana, ki je bil tudi del slavne odvetniške ekipe O. J. Simpsona. Kim pravi, da bi bil njen oče gotovo ponosen nanjo. 

“Govorila sva o tem, da bi bila nekega dne odvetnica in on je rekel: ‘To te bo tako zelo postaralo. Tako si nečimrna, tega si nikoli ne bi želela.’”

Kim zase pravi, da je zelo naivno verjela v pravni sistem in ko se je enkrat začela zanimati in učiti o ameriškem pravnem sistemu, ni več mogla samo sedeti in gledati ljudi, ki so po nedolžnem obsojeni. Dodaja, da je kot odvetnica v slabšem položaju, saj zaradi resničnostnih šovov med ljudmi ni spoštovana. 

“Občutek imam, da moram delati več, da ljudem pokažem, da nisem taka, kot mislite. Mislim, da prav zato obožujem biti v resničnostnih šovih, tako imam priložnost ljudem pokazati, kdo res sem,” pravi. Dodaja, da si želi, da bi ljudje, ko bi jo spoznali, menili, da je dobra oseba in da je naredila nekaj dobrih stvari. 

Vse to je povedala za revijo Allure, ki jo je postavila tudi na naslovnico. Zvezdnica je za revijo povedala tudi, da ima povsem drugačno energijo, kadar ima blond lase. Pravi, da je kot blondinka veliko bolj samozavestna in drzna, medtem ko je z rjavimi lasmi “šefica”. Samozavest dobi tudi z dolgimi umetnimi nohti, čeprav jih sicer sovraži

“Vsake toliko časa potrebujem tisto ‘bitchy-boss’ energijo. Toda, ko moram napisati esej, si mislim, spravite te nohte z mene, ne morem tipkati,” je povedala. 

Med intervjujem je razkrila tudi, da je že poskusila z botoksom, in sicer med obrvmi. Nikoli pa si ni popravila ustnic ali ličnic. Pravi, da ji je zelo pomembno, da dobro izgleda. Del telesa, ki ga res ne mara, pa so njene roke. “Sovražim svoje roke, zgubane so in ogabne. Toda živela sem to življenje in zamenjala sem nešteto plenic s temi rokami in crkljala sem svoje otroke s temi rokami, tako da sem jih sprejela.”

Kim pravi, da je pomirjena s tem, da ni popolna, toda obenem bi še vedno storila vse, da bi izgledala in se počutila mladostno. Ob tem se zaveda, da obstaja meja med mladostnimi in nezdravimi popravki, ki dajejo občutek, da se sploh ne stara. Pri 41 si vseeno želi biti svojim letom primerna, dodaja.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close