Kmalu boste lahko kupili ličila te kultne znamke

14. marec 2024

Kmalu boste lahko kupili ličila te kultne znamke

14. marec 2024
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Kmalu boste lahko kupili ličila te kultne znamke

14. marec 2024
Foto: Instagram @celine

Hedi Slimane, kreativni vodja francoske modne hiše Celine, se podpisuje pod Celine beauté, prvo lepotno linijo znamke, katere prvi izdelek bo šminka za ustnice.

Luksuzno francosko modno hišo Celine odraža prefinjen slog, od izjemno elegantnih in brezčasnih dodatkov do čudovito izdelanih oblačil.

Po nedavnih številnih vstopih luksuznih modnih znamk v svet (nasičene) lepotne industrije, med njimi so se za to poslovno potezo odločile znamke Bottega Venetta, Prada in Miu Miu, je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo to potezo storila znamka Celine.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Znamka je vznemirljivo novico, da bo še letos predstavila svojo prvo linijo ličil, za vse ljubitelje lepotnih izdelkov potrdil na njihovem Instagram profilu s filmom “La collection de l’arc de triomphe”.

Celine beauté je leta 2023 ustvaril Hedi Slimane. Kreativni vodja pri znamki je med drugim oblikoval za znamko Dior in je tisti, ki je znamki Yves Saint Laurent odvzel znameniti Yves v logotipu.

Foto: Celine

Celine se sicer z lepotno industrijo ne spogleduje prvič, že leta 2019 so predstavili kolekcijo kar enajstih dišav. Prvi izdelek, ki so ga pri znamki naznanili, bo rdečilo za ustnice s prvim satenastim odtenkom šminke “rouge triomphe” in bo na voljo jeseni.

V letu 2025 naj bi kolekcijo razširili na 15 odtenkov, v prihodnosti pa dodati izdelke kot so balzam za ustnice, maskaro, ličila za oči in podlage ter rdečila za lice.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close