Hedi Slimane se je podpisal pod zmagovalno teniško kolekcijo

26. marec 2023

Hedi Slimane se je podpisal pod zmagovalno teniško kolekcijo

26. marec 2023
Foto: Celine

Že res, da veljata Roger Federer in Serena Williams za najboljša teniška igralca na svetu, a v kategoriji modnih oblačil in dodatkov se je na teniški prestol povzpel Hedi Slimane. Za francosko modno hišo Celine je oblikoval zmagovalno teniško kolekcijo.

Ob besedi pomlad ljubitelji priljubljene igre z žogo in loparjem, ki velja za šport premožnejših, ne pomislijo zgolj na ure tekanja gor in dol po igrišču, ampak tudi o oblačilih, s katerimi bodo zaslepili nasprotnike.

Modni oblikovalec Hedi Slimane je zanje oblikoval kolekcijo modnih kosov in dodatkov, ki jih lahko nosijo na igrišču ali izven njega.

Foto: Instagram @celine

Kampanjo za novo kolekcijo brez dvojnih napak, ki je že na voljo v trgovinah znamke Celine po vsem svetu, na spletni strani pa bo na voljo od aprila, so posneli na teniških igriščih v francoskem Saint-Tropezu.

Na teniških dvobojih najbolj navdušijo asi in Celine jih ima kar nekaj v rokavu. Kolekcijo zaznamujejo teniška krila, kratki bombažni topi, superge, bombažna kapa s ščitnikom, usnjeni pasovi, sončna očala in bombažne srajce.

Hedijev glavni udarec zmagovalne kolekcije pa so ovitki in torbe za lopar z značilnim Triomphe logotipom iz usnja ali kombinacije blaga in usnja.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close