Komu bo avgusta najbolj vroče?

08. avgust 2022

Komu bo avgusta najbolj vroče?

08. avgust 2022
Foto: Unsplash

Priljubljena slovenska numerologinja je za Style.Over.Net pogledala v številke za mesec avgust in prišla do zanimivih ugotovitev.

Lili Sorum je znana slovenska numerologinja, TV voditeljica, avtorica in osebni coach, ki z numerologijo ljudem pomaga tudi do boljših priimkov in celo imen. Pri mnogo posameznikih so namreč prav imena in priimki lahko krivi za zadržke, dvome in tudi neuspeh, pojasnjuje.

Z numerologijo, starodavno vedo o številkah, se ukvarja že skoraj 20 let. S prebiranjem številk in prepoznavanjem njihove moči se je izurila za vsako leto, mesec, teden in dan razbrati, kaj prinaša to obdobje.

In kaj pravijo številke za osmi mesec leta?

“Število 8 povezujemo z močjo, z obiljem in pa manifestiranjem. Osmi mesec tako prinaša veliko možnosti za uspeh in premik naprej, obenem pa tudi za samodestrukcijo. Velika verjetnost je, da bomo sebe in okolico doživljali bolj intenzivno. Torej, vroče bo!” sporoča Lili.

Foto: Unsplash

Strastni v prvi polovici meseca

Energije se bodo krepile in bile še posebno močne okoli 12. avgusta, ko bo na nas vplivala močna polna luna. Pričakujemo lahko, da nas bo mamilo prepovedano in predvsem eksotično. Avgusta bomo prepoznavali dele sebe, kateri nam niso najbolj podobni.

Ne v tvegane posle

Nikakor ne investirajte v nič nepreverjenega. Gradovi v oblakih se bodo sesuvali okoli 22. 8., zato bodimo v tistih dneh še posebno pozorni na področju financ. Ne vlagajte denarja in ne podpisujte pogodb, ne nakupujte preko neznanih ponudnikov preko spleta, skratka: previdno z denarjem.

Čas je za notranjo moč

Avgust na področju osebne in duhovne rasti prinaša izzive našega ega in dojemanja duhovnosti. Prava moč nikakor ne izvira iz nabustanih mišic, temveč iz notranjega miru. Seveda bo zato naš notranji mir preskušan. Opazujte kaj vas spravi iz tira in kaj v vas krpei občutek varnosti in notranjega miru.

Foto: Pexels

Komu bo najbolj vroče?

Osebe s Številom življenjske poti 1, 5 in 8 bodo deležne vala ognjene strasti, zaradi česar bi se lahko celo spustite v drzno avanturo.

Tisti s Številom življenjske poti 2, 3, 6 in 9 avgusta posebno pazite, da ne podležete sladkim besedam in obljubam. Verjemite dejanjem, ne besedam. Ne bo vse zlato, kar se sveti.

Vsi s Številom življenjske poti 4 in 7 se pripravite na vsaj eno situacijo, v kateri bo “dovolj”. Nekje, nečesa, nekoga imate dovolj. Prav imate: zaslužite si mnogo bolje. Najprej si to podarite sami sebi.

Kaj je Število življenjske poti?

Število življenjske poti nam pove, za kaj ste bili rojeni, da postanete. To naj bi bilo najpomembnejše število, kajti izračunano je iz našega datuma rojstva, ki ni spremenljivo (ime lahko spremenimo, zamenjamo, okrajšamo). Kaže pot vašega življenja, opisuje talente, darove in sposobnosti; vaše glavne in najpomembnejše lastnosti. Pove nam, na katerih področjih blestite, celo brez vadbe in učenja.

Dobimo ga tako, da seštejemo svoj rojstni datum. Primer: oseba rojena 10. 4. 1989 ima Število življenjske poti 5.

Foto: Unsplash

Število življenjske poti 1

Izbirajte nove poti in predvsem tisto, kar vam nosi več samostojnosti. Zdaj ni čas, da bi omahovali. Bodite aktivni.

Število življenjske poti 2

Pripravite se na nekaj pogovorov, ki vam ne bodo najbolj všeč. Dolgoročno pa prinašajo spodbudo za korak naprej.

Število življenjske poti 3

Ne verjemite v pravljice, temveč v pravljičnost. Vi ste princeska / princ na belem konju. Ne dopustite nikomur, da niža vašo vrednost.

Število življenjske poti 4

Včasih predolgo časa vztrajate. S tem ni nič narobe, kadar ta vztrajnost dejansko prinaša rezultate. Če jih ne, prenehajte.

Število življenjske poti 5

Naj bo navihano, strastno in drzno, a ne predrzno. Pazite, da ne boste s svojim obnašanjem izpadli nevzgojeni.

Število življenjske poti 6

Romantika je definitivno na vidiku. Ne pozabite ljubiti sebe, ko ljubite druge. Namenite si poseben čas le zase.

Število življenjske poti 7

Bodite bolj zahtevni do okolice in manj strogi do sebe. Dajte si potreben čas in uživajte v samem procesu. Relax!

Število življenjske poti 8

Avgust je vaš mesec! Oddajte želje v vesolje, sprejemajte nepričakovana darila in priložnosti, a ne na vrat na nos.

Število življenjske poti 9

Prebudilo se bo sočutje do nečesa ali nekoga, česar ne odobravate. Življenje pripravlja prav posebno lekcijo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close