Konec ljubezni: Chiara in Fedez se ločujeta!

05. marec 2024

Konec ljubezni: Chiara in Fedez se ločujeta!

05. marec 2024
Foto: Profimedia

Konec ljubezni: Chiara in Fedez se ločujeta!

05. marec 2024
Foto: Profimedia

Že nekaj časa se govori, da se najbolj znana italijanska vplivnica Chiara Ferragni in njen mož, raper Fedez, ločujeta. Glede na zadnje informacije, ki so jih zbrali italijanski mediji, je novica resnična.

Po poročanju Dagospie sta Chiara in Fedez, približno šest let po razkošni poroki na Siciliji, končala razmerje, ki je že nekaj časa bilo na majavih temeljih. Raper naj bi prejšnjo nedeljo zapustil njihov novi penthouse v okrožju CityLife v Milanu in že išče novo stanovanje za najem.

V zakonu naj bi začelo škripati že med festivalom Sanremo 2023, ki ga je vodila Chiara, Fedez pa ji je ukradel pozornost, ko ga je na odru poljubil pevec Roso Chemical. Incident je hitro postal viralen in Chiari njegova “predstava” pričakovano ni bila nič kaj všeč.

Foto: Profimedia

Fedez bil na robu smrti

Temu so botrovale še Fedezove zdravstvene težave, ko je skoraj umrl zaradi velike izgube krvi zaradi dveh razjed, povezanih z operacijo raka trebušne slinavke, ki jo je imel lani.

Kaplja čez rob je bil škandal “Pandoro Gate”, lažna dobrodelna akcija, v kateri se je Chiara povezala z blagovno znamko Balocco in morala zaradi zavajanja sledilcev plačati milijonsko kazen. Govori se, da naj bi ji Fedez zameril negativen vpliv, ki se je po škandalu zgrnil na njuno družinsko podjetje in njegovo kariero. Raper naj bi takrat spakiral kovčke in odletel v Miami, Chiara pa je na Instagramu začela objavljati fotografije s svojimi družinskimi člani in najbližjimi prijatelji.

“S Federicom se pogovarjava, sva dva odrasla človeka, ki se ljubita. Imela sva že druge krize, a ta je močnejša od ostalih. Bomo videli, kaj se bo zgodilo,” je povedala v nedavnem intervjuju v pogovorni oddaji Che tempo che fa.

Foto: Profimedia

39 milijonov evrov vredno premoženje

Chiara naj bi že obrnila na skupino odvetnikov za ločitve, med katerimi je tudi priznana odvetnica Daniela Missaglio. Marsikdo se že sprašuje, kako si bosta razdelila premoženje. Neto vrednost Chiarinih podjetij je bila pred škandalom “Pandoro Gate” ocenjena na približno 39 milijonov evrov, od tega naj bi Fedezu uradno pripadalo 1,5 milijona evrov.

Mega penthouse v okrožju Citylife je v lasti Ferragni Enterprise, ki je registriran na Chiaro, 0,01 odstotek pa na mamo Marino Di Guardo. Vplivnica je tudi 100-odstotna lastnica holding podjetja Sisterhood, znamke TBS Crew in 99,9-odstotna lastnica podjetja Ferragni. Preostali (0,1 odstotek) pripada njeni mami.

Prav to podjetje je kupilo tudi hišo, v katero se je konec leta 2023 preselila vsa družina, vključno s Fedezom.

Foto: Profimedia

V svetu šovbiznisa ima očitno res čisto vse rok trajanja – tudi tako močna ljubezen, kot sta si jo delila Chiara in Fedez. Glede na to, da s svojimi sledilci rada delita skoraj vse spektre svojega življenja, smo prepričani, da se bosta kmalu razgovorila tudi o ločitvi.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close