Finale Wimbledona si je ogledala največja zvezdniška smetana

17. julij 2023

Finale Wimbledona si je ogledala največja zvezdniška smetana

17. julij 2023
Chiara Ferragni (Foto: Instagram @chiaraferragni)

Medtem ko sta bila včeraj na zelenici osrednjega teniškega igrišča v Wimbledonu pod drobnogledom Novak Djoković in zmagovalec Carlos Alcaraz, so bile oči paparacev uprte v številne znane obraze.

Ikonični spopad na londonski sveti zelenici so si v živo ogledali Idris Elba, Brad Pitt, Lily James, Guy Ritchie, Ariana Grande, Hugh Jackman in številni drugi zvezdniki iz filmskega, glasbenega ter modnega sveta.

Sloviti turnir po protokolu na igrišču zahteva strogo belo barvo, pri čemer so pravila letos nekoliko spremenili in ženskam dovolili hlačke v temnejših barvah, modni dvoboji na tribunah zvezdnikov v večini vključevali zeleno, bež in temno modro barvo.

Tom Hiddleston (Foto: Profimedia)

Stalnica turnirjev v Wimbledonu so seveda moške obleke s kravato ter črtaste srajce in suknjiči vseh barv in oblik tako za ženske kot moške. S slednjim sta blesteli Freida Pinto in Jessica Alexander, ki sta se udeležili Ralph Laurenove zabave.

Ameriška znamka, ki je bila eden izmed sponzorjev turnirja, je pripravila zabavo, na kateri je predstavila prav za turnir zasnovano kolekcijo oblačil in dodatkov v omejeni izdaji.

Freida Pinto (Foto: Instagram @ralphlauren)
Jessica Alexander (Foto: Instagram @ralphlauren)
Poppy Delevingne (Foto: Profimedia)

Ameriška znamka je za wimbledonske partije med drugimi oblekla manekenko Poppy Delevingne, pevca Nicka Jonasa, igralca Andrewa Garfielda ter svetovno znani vplivnici Chiaro Ferragni ter Caroline Daur.

Nick Jonas
Andrew Garfield (Foto: Instagram @ralphlauren)
Chiara Ferragni
Caroline Daur (Foto: Instagram @ralphlauren)

Kate je prestižno lovoriko predala v travnato zeleni obleki

Angleška kraljeva družina že tradicionalno vrsto let v živo spremlja teniške dvoboje na zelenici v Wimbledonu. V kraljevi loži so Williama in Kate že vajeni, Kate pa zadnjih nekaj let nastopa še v vlogi podeljevalke prestižnih pokalov.

Kate Middleton (Foto: Profimedia)

Letošnji finalni moški dvoboj si je ogledala v smaragdno zeleni obleki s kratkimi rokavi znamke Roland Mauret. K obleki je kombinirala uhane znamke Milina London ter kožne sandale znamke Gianvito Rossi. Kate in Willamu sta v kraljevi loži družbo delala še sin in hčerka princ George ter princesa Charlotte.

Zvezdniška zasedba s tribun

Moški finale letošnjega Odprtega prvenstva Anglije, ki poteka vse do leta 1877, si je na osrednjem igrišču ogledalo kar nekaj znanih osebnosti. Igralcu Brad Pittu je družbo delal Guy Ritchie, medtem ko si je Emma Watson težko pričakovani dvoboj med Djokovićem in Alcarazom ogledala v družbi svojega brata Alexa.

Idris Elba (Foto: Profimedia)
Emma Watson in Alex Watson (Foto: Profimedia)
Brad Pitt (Foto: Profimedia)
Rachel Weisz in Daniel Craig (Foto: Profimedia)

Navdušenje nad tenisom v Wimbledonu, kjer je travnato igrišče pokošeno na točno določeno višino trave, ki znaša 8 mm, so pokazali še modna oblikovalka Vera Wang, Ariana Grande, igralka Rachel Weisz ter zadnji bondovec Daniel Craig.

Vera Wang (Foto: Profimedia)
Zawe Ashton, Tom Hiddleston, Ariana Grande in Andrew Garfield (Foto: Profimedia)
Guy Ritchie (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close