Lakasta obutev za sijočo jesen

13. november 2023

Lakasta obutev za sijočo jesen

13. november 2023

Lakasti salonarji, mokasini in gležnjarji bodo to jesen vladali tudi v modnih kombinacijah za vsak dan.

Nekoč so elegantni lakasti salonarji kraljevali le na večernih in gala dogodkih, a trendi se spreminjajo in lakasti čevlji so že nekaj časa priljubljena izbira tudi za vsakodnevne stajlinge. Lakasti mokasini dodajo kanček glamurja dnevnim kombinacijam, medtem ko salonarje ženske še vedno zelo rade kombinirajo z večernimi toaletami in bleščečim nakitom, vedno pogosteje pa jih vključujejo tudi v bolj sproščene stajlinge. Vabimo vas, da raziščite najnovejše kolekcije lakastih čevljev na mass.si!

Foto: Mass
Foto: Mass
Foto: Mass

Od sproščenega do poslovnega videza

Lakasti mokasini so hit te sezone, idealni za dnevne priložnosti, ko želite brez posebnega truda doseči elegantnejši videz. Eden od vročih trendov, ki ga vse pogosteje srečujemo v modnih kombinacijah za hladnejše dni, pa so lakasti mokasini s platformo. So idealna mešanica udobja in stila in casual stajlingom dodajo šik pridih.

Po drugi strani pa se lakasti salonarji vedno znova izkažejo kot popolna izbira za k poslovnim outfitom, brez težav pa jih kombiniramo tudi h kavbojkam in tako pričaramo ležeren, sofisticiran videz. V letošnjih kolekcijah salonarjev najdete klasične barve, črno in bež, pa tudi bogate jesenske barve, od bordo rdeče do svetlo rjave. Najlepše modele lakastih salonarjev najdete pri priznanih znamkah kot so Steve Madden, Guess, Les Autres in Upcollection.

Foto: Mass
Foto: Mass
Foto: Mass

Več kot le sijaj

V kolekcijah lakastih salonarjev boste letos lahko opazili še prefinjene detajle, ki že tako edinstvenemu čevlju dodajo še nekaj drznosti. To so kvadratne šnole s kamenčki, zanimivi paščki na zgornjem delu obutve in piramidne pete. Za tiste, ki želite svoj stajling obogatiti s takšnimi modeli, priporočamo znamki UPcollection in s.Oliver.

Za bolj dramatične stajlinge pa so kot nalašč salonarji s platformo in paščkom okoli gležnja znamke Tamaris. Sicer odstopajo od tradicionalne elegance salonarjev s tanko peto, a so modni kos, ki vas bo zagotovo prepričal, saj so poleg tega, da so izjemno modni, tudi zelo udobni.

Foto: Mass
Foto: Mass
Foto: Mass
Foto: Mass

Šik gležnjarji za jesensko sezono

Klasični gležnjarji so nepogrešljiva jesenska obutev, lakasti pa so zagotovo pika na sproščenim, a vseeno elegantnim stajlingom za prehodno sezono. Robustni lakasti gležnjarji v naše garderobe prinašajo še več, edinstven, urbani značaj in, če razmišljate, kako bi jih vključili v svoje modne kombinacije, ne razmišljajte preveč.

Pustite, da ta obutev govori sama zase, saj ne glede na to, ali jih boste obuli na kavbojke ali pa h krilu, bodo lakasti gležnjari vašemu videzu zagotovo dodali piko na i.

Foto: Mass
Foto: Mass
Foto: Mass

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

Style. Več novic

New Report

Close