Ralph Lauren se vrača na newyorški teden mode

02. avgust 2023

Ralph Lauren se vrača na newyorški teden mode

02. avgust 2023
Foto: Profimedia

Ralph Lauren se vrača na newyorški teden mode

02. avgust 2023
Foto: Profimedia

Priznan ameriški modni oblikovalec Ralph Lauren se po štirih letih premora vrača na teden mode v New Yorku.

Septembra se v New York vrača eden najvplivnejših tednov mode, kjer bodo največja imena iz modne industrije predstavila svoje nove kolekcije za prihajajočo pomlad in poletje v letu 2024. Med njimi bo tudi priznan ameriški modni oblikovalec Ralph Lauren, katerega so v njegovi dolgoletni modni karieri že kar dvakrat izglasovali za najvplivnejšo modno osebnost na področju moške mode.

Ikonični oblikovalec se na tednu mode ni pojavil vse od septembra 2019, ko je svojo kolekcijo predstavil v tako imenovanem Ralph’s Clubu, čemur je sledil nastop nadarjene pevke Janelle Monáe. Po modni brvi so se takrat sprehodile številne znane manekenke, med njimi tudi Gigi Hadid. Njegov težko pričakovan povratek se bo zgodil 8. septembra, v načrtu pa je predstavitev ženske linije oblačil. Uradnih informacij, ali se bodo na modni brvi predstavili tudi moški kosi, še ni. Tudi lokacija modne revije zaenkrat še ni znana.

Ralph Lauren 2019 (Foto: Profimedia)

Ralph Lauren naj bi sicer letos imel “polne roke dela”. Junija se je vrnil na “svojo” milansko brv in v Palazzo Ralph Lauren predstavil kolekcijo Purple Label Dolce Vita. Prav tako je bil Lauren ponovno uradni sponzor Wimbledona.

Foto: Profimedia

Koga vse še lahko najdemo na letošnjem modnem koledarju?

Poleg vrnitve genialnega Ralpha Laurena nas letos v New Yorku čaka še nekaj pomembnih modnih dogodkov. Predstava Stuarta Veversa bo imela svojevrstno predpremiero, glede na to, da njegova znamka Coach praznuje deseto obletnico. Prav tako si lahko obetamo debitantsko revijo modne hiše Helmuta Langa in novega kreativnega direktorja Petra Doja, ki bo uradno otvorila NYFW.

Preostale večje znamke, ki bodo predstavile svoje težko pričakovane kolekcije so še Anna Sui, Brandon Maxwell, Carolina Herrera, COS, Michael Kors, Proenza Schouler, Tory Burch in številne druge.

Style. Več novic

New Report

Close