K. F. / 25. september 2022

Lepotne navdušenke so obnoreli “dirty martini” nohti

Vstopili smo v jesen in svojo živobarvno garderobo zamenjali za bolj umirjeno paleto z globljimi, toplejšimi barvami – kar vključuje tudi manikuro.

K bolj zemeljskim odtenkov, ki bodo zavladali jeseni, se bodo najbolje podali nohti, nastali po navdihu koktajla Dirty Martini. Na družbenih omrežjih je mogoče najti ogromno različic te priljubljene manikure – od enostavnih olivno zelenih nohtov pa do majhnih nalepk z olivami in dizajnov, ki celo posnemajo dejanski kozarec za martini.

Foto: Instagram

Lani je zelena zagotovo imela svoj trenutek. V soju žarometov so bile neonsko zelena, žajbelj zelena in celo “bottega veneta” zelena, zdaj pa je čas, na rumeno-zeleni odtenek, ki ga navdihuje priljubljeni koktajl, prevzame osrednje mesto na lepotnem odru. Ponujamo vam nekaj različic.

Martini nohti s steklenimi detajli

Edina stvar, ki je za martini pomembnejša od oliv, je kozarec za martini. Ta videz nohtov se poigrava z vsemi bistvenimi elementi koktajla, na mlečno beli podlagi.

Foto: Instagram

Martinovi nohti z rdečimi jamicami

Želite olivno zeleni barvi nohtov dodati še nekaj več? S čopičem za detajle in rdečim lakom za nohte narišite okroglo olivno ‘jamico’ na vsak noht.

Foto: Instagram

Zeleni martini nohti

Za preproste, minimalistične martini nohte, si nadenite klasičen olivno zelen odtenek. Za piko na i jim dodajte nadlak s sijajem.

Foto: Instagram

Martina nohti z drobnimi detajli oliv

Vse je v podrobnostih: očistite svoje naravne nohte kakršnega koli laka in s čopičem za poslikavo nohtov s tanko konico pobarvajte drobne, lesketajoče se olive na različnih mestih ob dnu nohtov. Rezultat je preprosta martini manikura z učinkom negativnega prostora.

Foto: Instagram

Martini francoska manikura

Olivno zelena barva nohtov je tudi popoln nadomestek za bele konice pri klasični francoski manikuri.

Foto: Instagram

Matini nail art detajli

Obstaja veliko sestavin dobrega martinija, ki jih lahko uporabite kot nalepko za nohte: oliva, kozarec za martini, neizogibna karta za poker …

Foto: Instagram

Temno zeleni martini nohti

Če tradicionalna svetlo olivno zelena barva ni ravno vaš stil, poskusite z globljim odtenkom.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close