Ljudje ogorčeni nad Beyoncé: “Videti je kot Kim Kardashian!”

28. november 2023

Ljudje ogorčeni nad Beyoncé: “Videti je kot Kim Kardashian!”

28. november 2023
Foto: Instagram @beyvirgos

Priljubljena pevka se je na premieri svojega koncertnega filma pojavila povsem drugačna kot smo je vajeni.

Beyoncé se je tako kot Taylor Swift odločila, da svojo uspešno turnejo Renaissance prenese na veliko platno, a bolj kot o filmu se zdaj razpravlja o njenem izgledu na premieri.

Pevka se je namreč pojavila z novo barvo las v ledeno blond odtenku, njena polt pa je bila videti precej svetlejša kot ponavadi. Oboževalci so o spremembi takoj začeli razpravljati na družbenih omrežjih, kjer so izrazili ogorčenje nad njenim novim videzom, češ, da je videti kot Kim Kardashian ali Donatella Versace, razočarani pa so tudi na poltjo.

Beyoncé je za premiero filma oblekla kreacijo modne hiše Versace. (Foto: Instagram @beyoncexpn)

“Morala sem povečati sliko, da sem sploh videla, kdo to je,” se je glasil eden od komentarjev, številni drugi pa so se obregnili ob svetlo polt: “Zakaj si želi svetlejše polti? Kaj hoče doseči s tem?”

“Ko si Kim potemni polt, je to žalitev, a ko obratno naredi Beyoncé, pa ne rečemo nič? Dvojna merila. Ne razumem.”

Nekateri so šli celo tako daleč, da so jo začeli primerjati z Michaelom Jacksonom. “Kaj se dogaja z barvo njene kože? Postaja ženski Michael Jackson?” Debatam na račun novega izgleda ni videti konca.

Foto: Instagram @beyoncexpn

Film prikazuje tudi zakulisje turneje

Sicer pa Beyoncéjin koncertni film Renaissance: A Film by Beyoncé za razliko od Swiftove ne vsebuje zgolj posnetkov iz koncerta, ampak prikazuje tudi odlomke iz zakulisja.

Dokumentarec spremlja zvezdnico, ki se podaja na svetovno turnejo Renaissance, ki je njena najdonosnejša turneja do zdaj, in v sklopu katere je predstavljala istoimenski z grammyjem nagrajen album.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close