Madonnina hčerka izdala svojo prvo pesem

29. avgust 2022

Madonnina hčerka izdala svojo prvo pesem

29. avgust 2022
Foto: Profimedia

Ali imamo opravka z novo princeso popa?

Madonnina hči Lourdes Leon je šla po stopinjah svoje slavne mame in posnela svoj težko pričakovani glasbeni prvenec. Pod psevdonimom Lolahol je izdala hipnotično klubsko pesem Lock&Key.

25-letna zvezdnica v videospotu na verigi sprehaja svojega psa, visi skozi okno avtomobila, se na pokopališču mečka z moškim in poje o tem, kako bi se rada zaklenila v Polly Pocket.

Začela kot model

Lourdes se je Madonni rodila v zvezi z igralcem Carlosom Leonom leta 1996. Je najstarejša od Madonnin šestih otrok, v zabavno industrijo pa je prvotno vstopila kot model.

“S finančnega vidika je manekenstvo pametna odločitev. Uživam v tem, da sem vključena v proces dela v svojih kampanjah, tako da sama po sebi nisem le model. Plešem, imam zelo specifičen občutek za stil in zanima me estetika, zato rad vključim vse te dele sebe v svoje projekte.”

Foto: Profimedia

Dekle v vzponu

O Lourdes se že nekaj časa govori kot o naslednjem “it” dekletu Hollywooda. Po zaslugi njenega eksperimentalnega sloga in pojavljanja v različnih globalnih kampanjah, kot je letošnja kolekcija za znamko Mugler, si je že zagotovila mesto v modni industriji.

Njene kampanje za Marc Jacobs, Swarovski, Calvin Klein in mnoge druge, pričajo o njeni rastoči karieri.

Foto: Profimedia

Čeprav lahko njen vstop v glasbeno industrijo skromno imenujemo kar vstop v “družinski posel”, se Loudresova pred svojim glasbenim debijem ni zdela preveč zainteresirana za ustvarjanje glasbe.

“Kar zadeva glasbo – lahko pojem, vendar me to preprosto ne zanima. Mogoče je preblizu doma,” je povedala v intervjuju oktobra lani.

Ji bo uspelo izpolniti zahtevno vlogo, ki ji jo je prepustila njena mama, dolgoletna kraljica popa?

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close