Manekenka v dobro znanosti darovala svoje orgazme

29. november 2022

Manekenka v dobro znanosti darovala svoje orgazme

29. november 2022
Foto: Profimedia

Znana manekenka in igralka se je odločila z BBC-jem raziskovati spolnost in orgazme.

Cara Delevingne naj bi razpravljala o lastnih izkušnjah glede spola in spolnosti v prihajajoči BBC-jevi dokumentarni seriji Planet Sex.

Britanska manekenka je stalnica zabavne industrije, hodila je po največjih modnih pistah na svetu in vodila mnoge kampanje, medtem ko se je tudi nekajkrat preselila v svet igranja, za filme kot sta Odred odpisanih in Only Murders in the Building.

Ikona in predstavnica LGBTQ+ skupnosti pa se je sedaj odločila, da se bo pridružila tudi svetu znanosti in raziskovanja.

Foto: Profimedia

Popotovanje skozi spolnost

V dokumentarni seriji 30-letnica potuje v London, Los Angeles, Tokio in Berlin v iskanju odgovorov o seksu. Gledalci jo bodo lahko videli, kako je svoj orgazem podarila znanosti v Nemčiji (ja, res), se udeležila seksualnega kluba samo za ženske ter mojstrskega tečaja masturbacije in celo obiskala set “etične” pornografije.

Cara, ki med drugim na Japonskem ustvarja umetnost iz svoje vagine, bo v vsaki epizodi delila tudi svoje osebne izkušnje s seksom, da bi razumela najgloblje želje družbe. Njene ugotovitve jo tudi pustijo razmišljati o tem, koliko se je še treba naučiti o ženski spolnosti, da bi zagotovili, da so ženske enake moškim, ko gre za spolni užitek.

Foto: Youtube

V napovedniku jo je mogoče slišati, kako pojasnjuje: “Hodim z moškimi, a obožujem ženske in vse ostale. Toliko je treba vedeti o svetu seksa in hočem odgovore!”

Ko je nedavno govorila na MIPCOM v Cannesu, je priznala, da nikoli ni pričakovala potovanja, na katerega jo bo oddaja popeljala.

“Šla sem na seminar o samozadovoljevanju z mislijo, da bo to učilnica in da bom imela beležko, namesto tega pa je bila na tleh rožnata usnjena podloga za telovadbo, s šestimi ljudmi, ki so govorili: ‘No, sleci spodnje perilo. To je lubrikant.'”

Dodala je: “Nisem se zavedala, da sem čistunka. Mislim, da sem lepo dekle, mlado, kul, pripravljena na vse, ampak sem si mislila, ‘Oprosti, kaj? Oprosti, ne, nikakor ne, tega ne bom naredila.’ Toda naredila sem nekako vse, v čemer sem se počutila udobno.”

Prva epizoda The Orgasm Gap šestdelne oddaje Planet Sex With Cara Delevingne bo na sporedu na BBC Three v četrtek, 1. decembra, ob 22. uri.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close