Margot tudi v resničnem življenju navdušuje kot Barbie

12. julij 2023

Margot tudi v resničnem življenju navdušuje kot Barbie

12. julij 2023
Foto: Profimedia

Margot tudi v resničnem življenju navdušuje kot Barbie

12. julij 2023
Foto: Profimedia

Brez dvomov si upamo trditi, da je slavna zvezdnica rojena za vlogo Barbie!

Cel svet že komaj čaka na premiero težko pričakovanega filma o najbolj priljubljeni lutki na svetu – Barbie. V njem se Barbie odpravi na pot samoodkrivanja, ko vstopi v resnični svet pa za seboj pusti domišljijo in prijatelje. V glavni vlogi bo zaigrala Margot Robbie, ki že nekaj tednov promovira film po različnih državah. In to kako!

Nič nenavadnega ni, da se zvezdniki med promocijo poklonijo projektu, ki ga promovirajo, zato od igralke ne bi pričakovali nič manj kot s pink Barbie kosi navdahnjeno garderobo – od roza Valentino pikic do igrivih kompletov Prada z gingham vzorcem in vintage Chanela. Njene modne oprave so vsakič znova prava paša za oči!

Foto: Profimedia

Vintage Moschino

Na tiskovni konferenci v Seoulu je Robbie ostala zvesta svojemu vintage stilu in nosila komplet znamke Moschino iz kolekcije pomlad/poletje 2015. Kot prava Barbie je poskrbela, da se kostim popolnoma ujema z dodatki – usnjeno torbico v obliki srca, čepico s pentljo in roza sandali Manolo Blahnik.

Foto: Profimedia

Emilio Pucci

Videz imenovan ‘Totally Hair’, ki temelji na Barbie lutki iz leta 1992, je bil prav to; igralka je imela lase urejene v impresivne dolge valove, oblečeno je imela obleko Emilio Pucci s potiskom, k njej pa je obula roza pete Manolo Blahnik ter dodala torbo Chanel in nakit Taffin.

Balmain

Za mehiško premiero se je preoblekla v neonsko rožnato mini obleko Balmain s steznikom, ki ji je dodala srebrne viseče uhane in ujemajoči se pas z verigo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Versace

Seveda ni šlo niti mimo Versaceja, njene najljubše znamke. Eden od videzov je temeljil na obleki, ki jo je nosila izvirna lutka Barbie in je vključeval roza suknjič, roza in belo krilo z ujemajočim se čolnarskim klobukom, špičaste copate, mini torbico in bleščeč telefon.

Foto: Profimedia

Schiaparelli Haute Couture

Morda najbolj glamurozen Barbie videz doslej je črna lesketajoča obleka Schiaparelli Haute Couture, narejena po meri. Za losangeleško premiero težko pričakovanega filma je igralka nosila dizajn, ki ga je navdihnil videz Barbie lutke “Solo In The Spotlight” iz leta 1960.

Vključeval je dramatično obleko iz tila in bleščic z odprtimi rameni z rdečo vrtnico, operne rokavice in prozoren robec. Svoj videz na rdeči preprogi je Robbie zaključila z diamantno ogrlico Lorraine Schwartz, drznimi rdečimi ustnicami in elegantno speto frizuro.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Še en Versace

Še en vintage Versace trenutek za igralko, ki je stopila na rožnato preprogo v svetlo roza Versace mini obleki, medtem ko se je udeležila Barbie zabave v Sydneyju. Obleko je leta 1994 prvotno nosila manekenka Claudia Schiffer.

Foto: Profimedia

In še en Versace

Na podlagi enega od originalnih modelov slavne lutke je nastal tudi videz, ki je vključeval bleščeč steznik in krilo iz tila. S spuščenimi valovitimi lasmi, ki so ji padali čez eno ramo, je bila Robbie živa upodobitev slavne barbike.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close