Kim Kardashian priredila pravo luksuzno Barbie avanturo

15. junij 2023

Kim Kardashian priredila pravo luksuzno Barbie avanturo

15. junij 2023

Sestre Kardashian očitno res obožujejo pink barvo.

Kim in Khloe sta s hčerkama Chicago in True ter nečakinjama Stormi in Dream obiskali razstavo ‘World of Barbie’ v Los Angelesu. Slavna dekleta so bila med izletom vsa nasmejana ter veselo dokumentirala svoje najljubše trenutke v popolnoma roza sobah, navdušene pa so bile tudi nad liki morskih deklic in samorogov.

Seveda so se priložnosti primerno tudi oblekle – vse deklice so nosile rožnate oprave, Khloe se je odločila za tesno oprijetega pajaca, Kim pa je obula pink škornje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nad pink barvo in prihajajočim filmom o Barbie je navdušena tudi Kimina najstarejša hčerka North, ki ji je slavna mama za 10. rojstni dan priredila pravo pink dogodivščino – zabavo v (pink) pižamah.

Povabljenke, med katerimi sta bili tudi hčerka Jessice Simpson in mlajša sestra Selene Gomez, so se po Los Angelesu prevažale z zatemnjenim “party busom” ter imele s seboj celo profesionalnega fotografa, ki jih je na postojankah fotografiral.

Foto: Profimedia

Vsa dekleta so bila oblečena v enake pižame, na katerih so bila našita njihova imena ter imele obute plišaste copate. Seveda je vsaka v roki držala tudi svoj telefon, s katerim so dokumentirale to zabavno Barbie pustolovščino.

Foto: Profimedia

Poleg Kim je dekleta krotila še sestra Kourtney, punce pa so si ob koncu divje vožnje privoščile še drago kosilo v Northini najljubši restavraciji Nobu, ki je stalna postojanka slavnih zvezdnikov.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close