Napihljive blazine, s katerimi boste uživali poletje kot prava Barbie

12. april 2023

Napihljive blazine, s katerimi boste uživali poletje kot prava Barbie

12. april 2023
Foto: FUNBOY

Izšla je omejena kolekcija napihljivih Barbie blazin, zaradi katerih bo vaš izlet na bazen ali morje še toliko bolj zabaven in estetski.

Kaj je poletje brez elegantnih napihljivih blazin za na plažo in zabave ob bazenu? Atraktivne napihljive igrače v obliki flamingov, labodov, pic, krofov in drugih priljubljenih motivov so v zadnjih letih postali absolutni “must have” in poleg tega, da izgledajo res fotogenično, moramo priznati, da sproščanje in poležavanje na vodi v družbi gromozanskega flaminga še nikoli ni bilo bolj zabavno!

View this post on Instagram

A post shared by FUNBOY (@funboy)

Barbie obarvanih tematik pa očitno še ne bo konec. Priznana blagovna znamka v svetu napihljivih blazin za na plažo FUNBOY je namreč nedavno osvojila družbena omrežja z najnovejšo Malibu Barbie kolekcijo balonov, ki izgledajo res genialno.

Sedaj boste lahko tudi na bazenu izpolnile svojo otroško fantazijo Barbie poletja!

Foto: FUNBOY

Celotna kolekcija je nastala v počastitev 50. obletnice izida kolekcije Malibu Barbie. Vsi kosi, ki so jih oblikovali, predstavljajo pravo estetsko eksplozijo, ki je obnorela številne generacije.

Od neverjetne blazine v obliki zasebnega Barbie letala, čudovitih kolutov v prepoznavnih Barbie barvah, pa vse do Barbie avtomobila, ki je naš absolutni favorit v celotni kolekciji. Prepričani smo, da vas bo nova Barbie kolekcija tako navdušila, kot je nas.

Foto: FUNBOY
Foto: FUNBOY

Produkti kolekcije Funboy x Malibu Barbie se gibljejo med cenama od 39 do 129 dolarjev in so na voljo le omejen čas. Celotno ponudbo si lahko ogledate na uradni spletni strani.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close