Meghan in Harry posnela dokuserijo: sama hočeta povedati svojo zgodbo

02. december 2022

Meghan in Harry posnela dokuserijo: sama hočeta povedati svojo zgodbo

02. december 2022
Foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta za Netflix posnela dokumentarno serijo, v kateri bosta prikazala vzpone in padce svoje ljubezenske zgodbe.

“Nihče ne vidi, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Moral sem storiti vse, kar je bilo v moji moči, da bi zaščitil svojo družino,” v napovedniku na vprašanje, zakaj sta se odločila deliti svojo zgodbo s svetovno javnostjo, pove Harry.

Meghan pa ob tem doda: “Mar ni bolj smiselno, da slišite najino zgodbo od naju?”

Foto: Profimedia

V dokuseriji, ki na Netflix prihaja še ta mesec, sta tako dovolila vpogled v svoje najbolj intimne trenutke, vključno z njunim poročnim sprejemom in Meghanino nosečnostjo, videli pa bomo tudi, kako se soočata z napetostjo med njima in britansko kraljevo družino.

Foto: Profimedia

Serijo je posnela za oskarja nominirana režiserka Liz Garbus, katere delo Meghan občuduje že dlje časa, je povedala oktobra v intervjuju za Variety.

Takrat je pojasnila, da sta se zavedala, da končni izdelek morda ne bo enak, kot če bi ga ustvarila sama, ampak da svoje zgodbe nista povedala zato: “Svojo zgodbo sva zaupala neki tretji osebi in to pomeni, da bo podana prek njenega objektiva.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close