Meghan Markle zaradi podkasta pod plazom kritik

26. avgust 2022

Meghan Markle zaradi podkasta pod plazom kritik

26. avgust 2022
Foto: Profimedia

Vojvodinja sussekška je začela snemati svoje podkaste, ki pa so bili hitro deležni negativnih odzivov.

V torek je izšla prva epizoda podkasta Archetypes, ki raziskuje ženske stereotipe. Njegov cilj je raziskati različne oznake, ki ženske zavirajo v življenju in karieri. V njem naj bi vojvodinja razkrila “pravo sebe”, poslušalci naj bi jo končno spoznali takšno, kot je resnici.

Njen podkast naj bi vseboval intervjuje z neverjetnimi ženskami, serija pa se je začela s teniško zvezdnico Sereno Williams. Ta je Meghan Markle razkrila, da je čim dlje odlašala s povečanjem družine, da bi lahko nadaljevala svojo teniško kariero.

Meghan pod plazom kritik

Pred kratkim upokojena teniška šampionka je svoji dolgoletni prijateljici povedala, da si ni privoščila razkošja časa, ki so ga imeli njeni moški vrstniki, ko si je bilo treba ustvariti družino. Zvezdnici sta se ves čas pogovora hihitali in na veliko uporabljali besedno zvezo “O moj bog”, kar je šlo marsikomu v nos.

“Meghan Sereno spodbuja, naj se pritožuje nad tem, kako smo ženske zadržane in kako smo žrtve,” je zapisala ena od uporabnic Twitterja, druga pa je dodala: “Vsaka zgodba ali anekdota, ki jo Meghan ponuja, vedno temelji na kraljevi družini – zdi se mi, da nima za ponuditi nič drugega, kot to.”

Očitajo ji, da igra žrtev in da za vse težave v svojem življenju krivi kraljevo družino. Nad njo se je spravil tudi brezkompromisni Piers Morgan, ki je jasno izrazil svoje ogorčenje nad vojvodinjo.

“Ne maramo tvojih ambicij, princesa Ostržek – gre za podli način, kako uničuješ kraljevo družino, hkrati pa izkoriščaš svoj kraljevski status za milijone dolarjev, tako kot s tem podkastom,” je zapisal.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close