Mladi so začeli regresirati v svoja pretekla življenja

05. april 2023

Mladi so začeli regresirati v svoja pretekla življenja

05. april 2023
Foto: Unsplash

Kot vedno TikTok vsak teden najde nov trend, ki mu mnogi sledijo. Ta teden so se pojavile regresije v svoje prejšnje življenje. Je to sploh varno in kako to storimo?

Regresija v preteklo življenje je oblika hipnoze, pri kateri se prestavite v globoko meditativno stanje in dovolite, da vam podzavest prikliče miselne podobe, ki naj bi bile iz vašega preteklega življenja in so povezane z vašim sedanjim življenjem.

Oznaka #pastliferegression ima na TikToku 280 milijonov ogledov in prikazuje ljudi, ki govorijo o svojih izkušnjah z regresijo v preteklo življenje s strokovnjakom ali pa jo poskušajo sami izkusiti prek “tutoriala” na TikToku.

@spiritualbaddie11 Replying to @queenbriiq60 no judgey people plz this is a safe space #fyp #pastliferegression #spirituality #spiritualawakening #pastlife #selfhypnosis ♬ original sound – Ethereal Girl🌱

“Regresija v preteklo življenje se osredotoča na to, da privedemo svoje preteklo življenje na plano,” pojasnjuje Jamie Greenlaw-Meek, praktik pri The Wellness Foundry. “Posameznika se vodi skozi seanso meditacije, da se popolnoma sprosti, nato pa mu vodja meditacije postavlja vprašanja, s katerimi odkriva podrobnosti o preteklem življenju. Če si oseba dobro vizualizira in se zna sprostiti, bi morala biti sposobna sama razkriti podrobnosti o tem življenju.”  

Jamie trdi, da ima regresija v preteklo življenje nešteto koristi, na primer pomaga pri zdravljenju medosebnih odnosov, blaži nekatere fobije, omogoča vpogled v vzroke vedenja in vplivov, daje občutek olajšanja in sprostitve ter na koncu omogoča večje samospoznavanje in povezanost duš.

@new_age_mythbuster Instantly remember your past life. #pastliferegression #pastlifeexperience #guidedmeditation #mediumshipdevelopment #pastlifereader ♬ original sound – August Gonçalves

Morda je najbolj zanimiv element regresije v pretekla življenja povezava vašega “preteklega življenja” z vašim sedanjim življenjem – in celo z vašimi potomci.

“Pretekla življenja si lahko predstavljate kot skupine duš, kot skupino igralcev, ki potujejo naokoli in nastopajo v različnih predstavah ter v vsaki od njih prevzemajo različne vloge. Tako se lahko v nekem življenju vaša najboljša prijateljica reinkarnira na primer kot vaš otrok. Namen odkrivanja preteklih življenj je, da nam pomaga razumeti lekcije, ki se jih moramo naučiti.”

Foto: Unsplash

Jamie zaznava porast regresij v pretekla življenja – vse to pa zato, ker ljudje opažajo ponavljajoče se vzorce in iščejo odgovore. “Mislim, da je to dobra vstopna točka v svet magičnega in neznanega. Ljudje včasih lažje dojamejo idejo o preteklih življenjih, kot če jim nekdo na primer bere pri psihologu. Poleg tega je reinkarnacija razširjena v številnih dharmičnih religijah, kot so budizem, sikhizem in hinduizem.”

Se boste v regresiji preizkusili tudi vi?

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close