Mladoporočenca Bennifer sta se odpravila na medene tedne

22. julij 2022

Mladoporočenca Bennifer sta se odpravila na medene tedne

22. julij 2022
Foto: Profimedia

Po nepričakovani poroki v Vegasu sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck odpravila na raziskovanje francoske prestolnice.

52-letna pevka in 48-letni igralec sta se odpravila na svoje prvo mednarodno potovanje kot gospod in gospa Affleck. Mladoporočenca so paparaci ujeli v Parizu le nekaj dni po poroki v Las Vegasu.

Na fotografijah se zaljubljeni parček med sprehodom po mestu ljubezni drži za roke in z zanimanjem opazuje tamkajšnje znamenitosti. Jennifer Lopez je kar žarela v elegantni rdeči obleki z globokim izrezom, njen mož pa je oblekel temno modro obleko in svetlo kravato.

Foto: Profimedia

Nekaj ur pred tem sta bila fotografirana v veliko bolj ležerni opravi. Pevka je imela oblečeno preprosto belo majico in kavbojke, na glavo pa si je poveznila fedoro. Affleck je oblekel temno modre hlače in svetlo srajco.

Foto: Profimedia

Par, ki je lansko leto skoraj dve desetletji po preklicu svoje prve zaroke obnovil svojo romanco, je večni “da” izrekel 17. julija v kapeli v Las Vegasu. Po besedah Lopezove, sta morala skupaj z drugimi pari stati v vrsti, da sta dobila poročno dovoljenje, kasneje pa sta si izmenjala zaobljube in po besedah tamkajšnjih prič, med izpovedjo svojih čustev, potočila kar nekaj solza.

Na poroki naj bi bila tudi dva od njunih otrok, Afleckova 16-letna hčerka Seraphine in Lopezova 14-letna hčerka Emme. Poroka naj bi bila minimalno načrtovana in skromna, parček pa naj bi v prihodnjih tednih načrtoval še eno, bolj ekstravagantno slavje na igralčevem posestvu v Georgii.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close