Najboljše vaje za čvrsto zadnjico

28. junij 2019

Najboljše vaje za čvrsto zadnjico

28. junij 2019

Čeprav smo že zakorakali v poletje, ni prepozno, da naredite nekaj za svoje zdravje in svojo zadnjo plat. Ste vedeli, da mišice zadnjice vplivajo na to, kako hodimo, sedimo, tečemo in se usedemo?

Pravzaprav te mišice vedno nekaj delajo, zato je pomembno, da jih ohranjate vitalne. No, in seveda, tistim, ki hodijo za vami, privoščite lepši pogled.

Čeprav je vsak del telesa enako pomemben, pa se oblikovanju zadnjice posveča vse več pozornosti. Želimo si, da bi bila čvrsta, lepo oblikovana, da bi bila dobro videti v jeansu in kopalkah.

Dejstvo je, da ne bo postala čvrsta čez noč, z malo discipline in vztrajnosti, pa boste lahko rezultate hitro opazili.

Če imate kakšen centimeter preveč okoli zadnjice, najprej uredite prehrano. Najbrž ste to slišali že nič kolikokrat, da hrana predstavlja večino uspeha, vadba pa je nujno zlo. Torej, najprej poskrbite za zdravo prehrano, nato pa se lotite vaj. Obstaja kar nekaj izolirnih vaj za zadnjico in tudi druge mišične skupine, kot je hrbet, ki pa hkrati pozitivno vplivajo tudi na mišice zadnjice. Pozitivne učinke pa ima tudi masaža, ki mišice zadnjice prekrvavi in zmanjša videz celulita.

Kot že zgoraj napisano, najprej prehrana, ki vpliva na kopičenje maščob in posledično pojav celulita na vaši zadnjici in nato vaje. Rezultati bodo opazni hitro, zato vztrajajte in vaje izvajajte redno.

Za vas smo poiskali video z odličnimi vajami za zadnjico, za katere ne potrebujete nobene opreme. Le voljo! Pamela ima v svojem naboru še vaje za druge mišične skupine, poleg tega pa tudi Instagram račun z zdravimi recepti. Sledite ji lahko na @pamela_rf in @pamgoesnuts.

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close