Najlepši čevlji za maturantski ples

02. april 2024

Najlepši čevlji za maturantski ples

02. april 2024
Foto: Mass

Prihaja čas priprav na maturantski ples in čevlji so eden od ključnih kosov garderobe za to svečano priložnost.

Za mnoge maturantke in maturante je ples ob zaključku srednje šole priložnost, da se oblečejo elegantno in eden od ključnih elementov popolnega stajlinga za maturantski ples so zagotovo čevlji.

Elegantna obutev, kot so salonarji, ali pa celo drznejši modeli za posebne priložnosti, lahko celotnen maturantski videz dvignejo na višjo raven. Na spletni strani mass.si lahko bodoči maturantje odkrijejo čudovite kolekcije modernih in udobnih čevljev, ki so ravno pravšnja izbira za tako pomemben dogodek.

S pestro ponudbo čevljev za ženske in moške bo vsak maturant lahko našel svoj popoln par, ki bo dopolnil in polepšal celoten stajling.

Kakšni čevlji so letos moderni za maturantski ples?

Mlade dame, ki so že vajene pet, nikakor ne morejo zgrešiti z elegantnimi salonarji, ki so vedno moderni in obutev, ki jim bo nedvomno prišla prav tudi za posebne priložnosti kasneje v življenju.

Klasični čevlji s peto v nevtralni barvi, kot je črna ali nude, se odlično ujemajo s katerokoli obleko, ki jo bodo izbrale za maturantski ples. Modeli s tanko peto in elegantnimi linijami še poudarijo eleganco, zrelost in ženstvenost, modeli z debelejšim podplatom pa stajlinge malo omehčajo in jim dodajo pridih razigranosti.

Svežino pa maturantskemu stajlingu dodajo elegantni sandali z nizko peto. Letos so vroč trend polsandali, ki so zelo prefinjeni in celotnemu videzu dodajo kanček glamurja.

Tudi balerinke so ponovno v modi in veljajo za udobnejšo alternativo salonarjem in okrašene balerinke so kot nalašč za maturanstki stajling. Še en trend, ki to pomlad izstopa so zlati in srebrni polsandali s kvadratno peto, ki so zares šik in na enostaven način modni kombinaciji dodajo “tisto nekaj”.

Na mass.si bodo veliko izbiro obutve za elegantne priložnosti našli tudi fantje. Od klasičnih čevljev na vezalke, do loaferjev, ki so letos nepogrešljiv trend tudi v moških stajlingih, za bolj sproščen videz pa priporočamo semiš čevlje v nevtralnih ali pastelnih barvah. Ti čevlji dodajo pridih razigranosti in se odlično dopolnjujejo z maturantskimi oblekami v svetlih tonih.

Bleščeči detajli na 101 način

Bleščeči detajli na čevljih so večni simbol elegance in glamurja ter popolna izbira za posebne priložnosti, kot je maturantski ples. Ti dodatki na čevljih celotnemu stajlingu dodajo dodajo čar in živahnost.

V kolekcijah elegantne ženske obutve je to pomlad zares pestra ponudba salonarjev, sandalov, polsandalov in balerink z dodatki bleščic, ki jih lahko kombiniramo z vsemi stili oblačil. Bleščic nikoli ni preveč, zato si dajte duška.

Izbirate lahko med bolj minimalistično okrašenimi čevlji, kot so na primer prefinjeni polsandali s šnolo s kamenčki, ali pa sandali s peto, ki so popolnoma posuti z lesketajočimi se kristalčki.

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.

Style. Več novic

New Report

Close