Pisani salonarji so zvezde pomladi

18. marec 2024

Pisani salonarji so zvezde pomladi

18. marec 2024
Foto: Mass

Pisani salonarji so zvezde pomladi

18. marec 2024
Foto: Mass

Kako lahko enostavno osvežimo svojo pomladno garderobo? Z elegantnimi pisanimi salonarji!

Vroči pomladni trendi prinašajo svežino in raznolikost v kolekcije elegantne obutve, še posebej pa so letos v ospredju barviti salonarji. Na mass.si so to pomlad pripravili zares široko ponudbo teh klasičnih čevljev, ki vključujejo tako salonarje kot tudi polsandale.

Čevljev s petko že dolgo ne definirajo več le črna, bela ali bež barva. Kot pomlad, ki prinaša cvetje in barve v naravi, se tudi modne smernice obračajo k čudovitim barvam.

Barviti salonarji so letos vroč trend in bodo nedvomno prevladovali v pomladnih stajlingih. Z barvitimi salonarji boste zagotovo pritegnili pozornost in osvežili svojo pomladno garderobo in nikar se ne bojte eksperimentirati z vzorci in barvami.

Vzorci za drzne modne kombinacije

Vzorci so nepogrešljiv element pomladnih stajlingov, saj oblačilom dodajajo živahnost in karakter. Enako velja tudi za elegantno obutev. V kolekcijah salonarjev se v letošnji sezoni prepletajo živahne barve in zanimive barvne kombinacije.

Čevlji v zanimivih vzorcih so pravi modni hit, pri čemer nekatere kombinacije spominjajo na retro vzorce, ki so ponovno v ospredju, medtem ko druge navdušujejo s potiski, ki spominjajo na prizore iz džungle.

V trgovinah Mass boste to pomlad zagotovo našli par salonarjev, ki bo spodbudil vašo modno domišljijo. Za drzne stajlinge, ki izstopajo, si privoščite salonarje v živahnih vzorcih, ki bodo zagotovo pritegnili poglede. Kombinirajte jih z enostavnimi kosi oblačil v nevtralnih barvah, da poudarite njihovo edinstvenost in eleganco.

Barve, Barve, Barve

Pomlad je čas, ko narava zaživi v vsej svoji barvitosti, in enako velja tudi za naše stajlinge. Letošnji nepogrešljiv trend so salonarji v čudovitih barvah, ki dodajo piko na i vsakemu outfitu.

Od živahne pink do strastne rdeče in osvežujoče zelene, izbira je na mass.si res velika. Barviti salonarji so odlična izbira za tiste, ki si želite izstopati, a hkrati svoji modni kombinaciji dodati pridih elegance.

Za šik videz lahko barvite salonarje kombinirate z monokromatičnimi stajlingi ali pa jih nosite kot poudarek v kombinaciji z drugimi barvami iz vaše garderobe, da ustvarite bolj živahen videz.

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.

Style. Več novic

New Report

Close