Naomi, Cindy, Linda in Christy bodo razkrile, kako so spremenile modni svet

20. julij 2023

Naomi, Cindy, Linda in Christy bodo razkrile, kako so spremenile modni svet

20. julij 2023
Od leve proti desni: Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell in Christy Turlington. (Foto: Profimedia)

Septembra na pretočno platformo Apple TV+ prihaja dokumentarec The Super Models, ki bo ponujal ekskluzivni vpogled v kariero največjih supermanekenk vseh časov.

Dokumentarni film The Super Models nas bo popeljal v zakulisje karier najbolj slavnih supermanekenk vseh časov: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linde Evangelista in Christy Turlington.

Supermodeli nas bodo popeljali onkraj modne brvi, vmes pa bodo razkrile, kako jim je samim uspelo s pomočjo modne industrije postati blagovne znamke, ki so narekovale trende, modni oblikovalci pa so tekmovali med sabo, da bi jih oblekli.

“Medtem ko se modna industrija še naprej opredeljuje, je to ultimativna zgodba o moči in o tem, kako so se štiri ženske združile, da bi jo pridobile, in utirale pot tistim, ki jim bodo sledile,” je Apple TV+ sporočil ob napovedniku dokumentarnega filma.

Zgodba nas popelje na začetek supermanekenstva, v 80. leta prejšnjega stoletja, ko so štiri različne ženske pripotovale iz vsega sveta v New York, kjer so začele svojo kariero, ki je za vedno spremenila podobo manekenstva.

Prav vse so bile tako močne na manekenski sceni in v popularni kulturi, da so poleg Kate Moss in Claudie Schiffer postale znane kot “velikih šest”.

Campbell, Crawford, Evangelista in Turlington so hkrati tudi izvršne producentke dokumentarnega filma. Ta bo na platformo Apple TV+ prišel 20. septembra.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close