Ashley Graham razglašena za 'najbolj seksi žensko na svetu'

20. april 2023

Ashley Graham razglašena za 'najbolj seksi žensko na svetu'

20. april 2023
Foto: Profimedia

Revija Maxim je letos za najbolj seksi žensko na svetu razglasila uspešno plus size manekenko.

Ashley Graham krasi naslovnico Maximove številke za maj/junij, na kateri so obelodanili, da so uspešno plus size manekenko okronali z nazivom ‘najbolj seksi ženske na svetu’. Revija v tej izdaji razkriva seznam 100 najbolj seksi žensk na svetu, med katerimi sta tudi Margot Robbie in Ana de Armas..

View this post on Instagram

A post shared by MAXIM (@maximmag)

Sicer pa je to že tretjič, da se je 35-letna zvezdnica pojavila na naslovnici te revije. Ker jo je tokrat doletela posebna čast, je dejala, da je tovrsten naziv “zgolj opomnik, da je seksapil vseh oblik in velikosti”.

“Ashley Graham je kraljica oblin, je svež veter v modni industriji,” so model opisli pri Maximu in dodali, da ji s svojo osebnostjo nikoli ne spodleti zablesteti niti na modni brvi niti pred kamero. “Ona ni samo model, ona je gibanje,” so še dodali.

Graham je že vrsto let ena najuspešnejših plus size modelov, hkrati pa je tudi velika zagovornica tega, da je treba svoje telo sprejemati takšno, kot je, ga spoštovati in imeti rad. Prav zato jo imajo številne ženske po vsem svetu za svojo vzornico in vestno sledijo njenim objavam na Instagramu, kjer ima že preko 20,3 milijona sledilcev.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close