Naredila si je tetovažo, ki jo je pustila v solzah

30. julij 2022

Naredila si je tetovažo, ki jo je pustila v solzah

30. julij 2022

Uporabnica TikToka si je zaželela nove tetovaže na svojem vratu, ki pa se je končala katastrofalno.

Ko gredo tetovaže narobe, tega ni mogoče enostavno popraviti. Neka Američanka je to ugotovila na težji način, čeprav nekateri morda trdijo, da je sama kriva za težave, glede na dizajn, ki ga je izbrala.

TikTokerka @alienjarz se je odločila, da si da na vrat vtetovirati rdeč trak, a je šlo tako hudo narobe, da je bila še ure zatem oblita solzami. Ko je končno prenehala jokati, je na družbenem omrežju objavila številne videoposnetke, da bi pojasnila, kaj se je zgodilo, in priznala, da tetovaže ni mogla niti pogledati. A kmalu je tudi sama dodala, da je pri izbiri tetovatorja spregledala veliko rdečih alarmov.

“Danes si bom dala tetovirati vrat. Pojdi z mano,” je rekla upajoča zvezda TikToka, katere veselje je bilo neverjetno kratko.

@alienjarz Started out so hopeful…. #badtattoo #badtattooexperience #fml #fyp ♬ original sound – alienjarz

“Izpadlo je tako slabo, da sem dobesedno šele sedaj nehala jokati,” je priznala uničena Tiktokerka, medtem ko je sedela v svojem avtu. “Verjetno ga trenutno ne bom pokazala, ker sem hudo občutljiva trenutno. Ko ga popravim, ga bom pokazala. Ampak ja, ne morem verjeti, da imam tetovažo na vratu, ki jo sovražim. FML.”

V naslednjem videoposnetku je razkrila, da ni vedela, da ima salon za tetoviranje dovoljenje samo za izdelavo majhnih črnih tetovaž in ne za tiste velikosti, ki si jo je želela. Bilo je tudi nekaj zaskrbljujočih znakov, ki bi jo morali spodbuditi, da odide, še preden je tetovator poprijel za pištolo.

“Preden so naredili tetovažo, niso očistili kože,” je razložila. “To je bil prvi znak, da bi morala oditi, a nisem, kar obžalujem. Potem, ko so tetovirali, tip ni uporabljal zelenega mila, kar bi tudi jaz morala pomisliti, da je slabo, ker imam sama že veliko tetovaž.” Dodala je še, da je bila v tistem trenutku ona najbolj potetovirana oseba v studiu, a tega preprosto ni registrirala.

Foto: TikTok

Drugi znak za skrb je bil, da tetovator ni dal nasvetov za naknadno nego – trdil je, da gre za “normalno tetovažo” ter da zanjo ni treba pretirano skrbeti ali nanesti vlažilne kreme. Ker je ima sama že več kot 20 tetovaž, je ugotovila, da ta studio ni tak, kot bi moral biti in je prvič v zgodovini pustila slabo oceno in brez napitnine.

TikTokerka je ob poročanju o tem, kaj se je nato zgodilo, razkrila, da je odkrila, da studio sploh nima dovoljenja za tetoviranje. Dodala je: “Za osebo, ki je to naredila, je bila to pravzaprav šele šesta tetovaža, ki jo je kdajkoli naredila. Nikakor ne morem razumeti, zakaj so me sprejeli.”

“Prav tako ne morem razumeti, zakaj so se sploh promovirali kot tetovatorji. Počutim se, kot da po toliko tetovažah nisi tetovator. Že sama sem naredila toliko tetovaž na drugih.”

K sreči ji je uspelo dobiti termin pri prijateljičinem fantu, ki je običajno prezaseden, a jo je uspel vključiti, ker je bilo tako nujno. Ker je bila preobremenjena z nekaterimi komentarji na njene videe, je priznala, da bi morala umetnika bolje raziskati. In tudi rekla, da bi morala iti najprej na posvet, da bi si ogledala trgovino, ki je bila videti “luštna za Instagram”, v resnici pa ni bila to, kar je pričakovala.

@alienjarz I am in LOVEEEEE ❤️❤️#tattoofix #tattoo #girlswithtattoos ♬ Self Care – Mac Miller

“Moj splošni zaključek te izkušnje je, da si oglejte njihove zaceljene tetovaže, pojdite na posvet. In če imate slab občutek, mu zaupajte,” je rekla. Ko je TikTokerka razkrila svojo novo tetovažo, ki je bila veliko debelejša in svetlejše rdeče barve, je rekla: “Končana je in je popolna.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close