Naša oblikovalka ponovno prejela vabilo, ki ga dobi le 40 oblikovalcev na svetu

12. oktober 2022

Naša oblikovalka ponovno prejela vabilo, ki ga dobi le 40 oblikovalcev na svetu

12. oktober 2022
Foto: Instagram

Po treh letih in uspešni predstavitvi kolekcije “Identity” v marcu 2019, se bo Maja Štamol Droljc s svojo blagovno znamko Maja Štamol ponovno predstavila v Washingtonu.

Washington, DC bo v prihodnjih dneh središče modnega dogajanja, kjer se bosta srečala moda in diplomacija. Pod vodstvom Indire Gumarove, kuratorke in ustanoviteljice Diplomacy and Fashion ter žene veleposlanika Češke republike v Washingtonu, DC, se bo danes odvil dogodek First Fashion Gala, modna revija oblikovalcev, ki oblačijo prve dame in gospode z vsega sveta.

View this post on Instagram

A post shared by Maja Štamol Droljc (@majastamol)

Ekskluzivnemu povabilu na gala dogodek, na katerega je bilo povabljenih 40 modnih oblikovalcev, ki oblačijo svet diplomacije, se je odzvala tudi modna oblikovalka Maja Štamol Droljc.

Maja bo na dogodku sodelovala z dvema kreacijama, eno večerno in s tako imenovano “lunch dress”. Obe je na uradnih dogodkih nosila Urška Bačovnik Janša. Za First Fashion Gala so pri modni znamki Maja Štamol izdelali replike teh kreacij.

First Fashion Gala, katerega poslanstvo je promovirati modne oblikovalce iz različnih držav sveta, bo vodila ugledna filantropinja in humanitarka iz Washingtona, Annie Totah. Na dogodku se bodo poleg zelo zvenečega imena Elieja Saaba, ki oblači bližnjevzhodno in britansko monarhijo, predstavili tudi Jan Taminiau, ki oblači nizozemsko kraljico in ukrajinski oblikovalec Ivan Frolov, ki oblači ukrajinskega predsednika in prvo damo.

Dogodek se bo zaključil s tiho dražbo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close