Tanja Kocman po 25 letih končno srečala svojo veliko ljubezen

03. november 2022

Tanja Kocman po 25 letih končno srečala svojo veliko ljubezen

03. november 2022
Foto: Instagram

Njuno srečanje je bilo nepozabno.

Priljubljena radijska voditeljica in komičarka Tanja Kocman je bila v mladosti, tako kot večina deklet, velika oboževalka skupine Backstreet Boys. Zbirala je njihove posterje, snemala njihove prispevke na videokasete, kupovala njihove zgoščenke in klicala na radie za glasbeno željo. Njen najljubši član skupine je bil potetovirani A.J.

“Sanjarila sem o trenutku, ko se bova uzrla v živo. On v prevelikih hlačah z mnogo preveč gela v laseh, jaz s prečko na Kelly Family in karirasto srajco. A ljubezen ne pozna ovir, vsaj ne najina – prava. In vzel bi si me (pustimo, da sem bila stara dvanajst in bi bilo zelo kaznivo) s sabo na turnejo in vse bi mi bile fauš. Bila bi gospa AJ!”

Tako je svojo prvo najstniško ljubezen opisovala ob sliki na Instagramu, kjer kot deklica pozira na postelji, obdana s sličicami in plakati njene najljubše skupine.

Zanj je odpotovala v Budimpešto

Njena velika želja, da bi A.J.-a videla v živo, se je včeraj, po dolgih 25 letih pričakovanj, končno uresničila!

“A.J., danes pridem, da te uzrem. Ne zato, da se poročiva (roko na srce, malo si mi prestar, sem z leti razvila okus za mlajše), ampak zato, da se ti zahvalim, da si bil najboljši prvi fant možno. Dovolj blizu (poster nad posteljo), da sem lahko sanjarila in dovolj daleč, da sem lahko ohranila nedolžnost še mnogo let,”

se je veselila njihovega koncerta, ki so ga v sklopu evropske turneje priredili v madžarski prestolnici.

Kričala od navdušenja

Skupaj s še dvema prijateljicama so že na avtobusu glasno prepevale njihove pesmi, še več duška pa so si dale tudi v dvorani, kjer so končno v živo videle in slišale svoje najstniške simpatije.

“Bilo je super, res vrhunsko, še boljše pa bi bilo, če bi bile malo bližje, ker smo sedele enih 60 kilometrov od odra,”

je v svojem duhovitem slogu koncert povzela Tanja in dodala, da se je spet počutila kot dvanajstletna deklica. “Med koncertom sem kar malo kričala od navdušenja, imela sem enih par najstniških trenutkov.” Čeprav so člani skupine zdaj že starejši gospodje, so kljub temu še vedno v odlični formi.

“Dve uri so peli in plesali, kot pred 29 leti. Sem se pa nekajkrat na glas nasmejala, ko se je med koreografijo 42-letni Nick Carter božal po telesu … izgledal je rahlo bizarno, ker to pač ni več mlad fant,”

je povedala v smehu. Kaj pa njen dragi A.J.? Je po 25 letih med njima le preskočila iskrica? “Videti me ni mogel, je pa definitivno čutil mojo ljubezen in slišal kak moj vzhičen kokošji krik,” zaključuje.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close