Našli smo cenejšo različico oboževanih Saint Laurent rdečih sandalov!

01. april 2023

Našli smo cenejšo različico oboževanih Saint Laurent rdečih sandalov!

01. april 2023
Foto: Unsplash

Verjetno lahko brez slabe vesti priznamo, da so sandali s paščki že nekaj sezon velika uspešnica. Nič čudnega, saj gre za obutev, ki ne glede na priložnost, nikoli ne bo šla iz mode.

Nosijo se različne variante, z blok peto, “kitten” peto in platformami, a najelegantnejša in najbolj seksi je vedno visoka, tanka “stiletto” peta. To je model, ki ga morate vedno imeti v svoji omari, saj vam bo prišel prav za vse priložnosti, ko se želite urediti.

Pravi predmet poželenja so postali rdeči sandali znamke Saint Laurent po ceni 895 evrov. Še posebej ljubke so zlate zaponke na paščkih, okrašene s kristali. Sandali so na voljo v temno rdeči, pastelno vijolični, sivo zeleni in zlati barvi in so vsekakor vredni greha.

Foto: Saint Laurent
Foto: Saint Laurent

A kljub temu imamo veliko raje različice, ki so lepe in hkrati prijazne za našo denarnico. Oboje združuje Zarin model, na voljo v rdeči in beli barvi, ki je zelo podoben Saint Laurentovim sandalom.

Resda so sandali malce bolj skromni, brez kristalčkov in s peto drugačne oblike, a so nam kljub temu zelo všeč. Skupaj s ceno, ki znaša 49,95 evrov.

Foto: Zara
Foto: Zara

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close