Ne veste, kaj obleči? Predstavljamo 3 brezčasne kombinacije.

06. april 2023

Ne veste, kaj obleči? Predstavljamo 3 brezčasne kombinacije.

06. april 2023
Foto: IMAXtree

Pomladno vreme je pogosto spremenljivo, zato se je težko odločiti, kaj bi oblekli. Za vas smo za inspiracijo poiskali tri odlične kombinacije.

Dandanes na ulicah vidimo vse – od ljudi v kratkih hlačah do dolgih zimskih jaken – in zdi se, da nihče ni povsem prepričan, kako se obleči v prvih pomladnih dneh, ko se izmenjujeta sonce in veter s plohami.

Kako rešiti enačbo s toliko neznankami? Kaj obleči v tem obdobju? Preprosto: obdržimo nekaj zimskih kosov in jim dodajmo lahkotnejša, skoraj poletna oblačila.

Predstavljamo vam tri pomladne kombinacije, v katerih boste videti odlično, hkrati pa vas ne bo zeblo.

Poletna majica + plašč

Preprosta bela majica (z logotipom ali brez) bo tudi to poletje nenadomestljiv modni kos. Obožujemo tudi običajne kratke ali croped majice, ki jih lahko nosimo pod najljubšim plaščem.

Foto: Instagram @josefinehj
Foto: Instagram @danixmichelle
Foto: IMAXTree

Moški pulover + kratke hlače

Obožujemo nasprotja. Široki moški puloverji in brezrokavniki z V-izrezom (z ali brez neizogibne bele majice pod njimi) nas bodo dovolj greli, da lahko lahke kratke hlače nosimo z balerinkami ali supergami.

Foto: IMAXTree
Foto: IMAXTree
Foto: Instagram @courtneecrews

Usnjena bomber jakna + krilo

Dva IT kosa zimske sezone se selita v pomlad. Ne želimo se odpovedati maksi krilom, a še vedno lahko uživamo v dneh, ko morda ni tako toplo in se ogrnemo z usnjeno bomber jakno.

Foto: IMAXTree
Foto: IMAXTree
Foto: Instagram @_jeanettemadsen_

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close