Srajce, s katerimi boste zagotovo “old money”

04. april 2023

Srajce, s katerimi boste zagotovo “old money”

04. april 2023
Foto: Instagram @emitaz

Odkar je izšla nova sezona serije Nasledstvo, je govora le še o “starem denarju” in “tihem luksuzu.” Za vas smo poiskali nekaj srajc, s katerimi boste dosegli to priljubljeno estetiko.

Estetika starega denarja, ki jo zaznamuje čista eleganca, je še vedno eden najbolj priljubljenih modnih stilov na družbenih omrežjih. S številnimi pripadniki, ki se zgledujejo po modnih stilih starih bogatih aristokratskih družin. Za ta eleganten modni trend je značilna subtilna zadržanost in oblačila, ki so pojem “tihega luksuza.

Preprosti kroji in monokromatske kombinacije, nevtralne barve in kakovostni materiali so del estetike, ki jo sestavljajo neopazno razkošni kosi, ki ne izstopajo z vsiljivimi logotipi. Klasični in prefinjeni kosi oblačil so zelo dobro izdelani in pravzaprav nikoli ne gredo iz mode, zato se splača vanje investirati.

Foto: Instagram @polina_frolova95

Eden od osnovnih kosov, okoli katerega lahko zgradimo videz starega denarja, je klasična srajca. Bela, modra ali svetlo rožnata, s tankimi črte ali detajli, kot so okrasni biserni gumbi, in klasičen kroj so značilnosti tovrstnih modelov srajc, ki jih najdemo v kolekcijah različnih oblikovalcev, pa tudi nekaterih high street znamk.

Poiskali smo nekaj modelov, s katerimi bo vaša “old money” oprava popolna.

Ko boste končno investirali v pravo “old money” srajco, morate zanjo znati tudi pravilno skrbeti. Ponujamo vam še nekaj nasvetov, kako skrbeti za svojo najljubšo srajco.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close