Nekaj za vse ljubitelje božiča: parfum, ki diši po prazničnih piškotih!

23. oktober 2023

Nekaj za vse ljubitelje božiča: parfum, ki diši po prazničnih piškotih!

23. oktober 2023
Foto: Jo Malone

Nekaj za vse ljubitelje božiča: parfum, ki diši po prazničnih piškotih!

23. oktober 2023
Foto: Jo Malone

Vonj z ingverjem, muškatnim oreščkom in cimetom, ki se topi v karamelo, spominja na maslene piškote in pražene lešnike.

Ko razmišljamo o božiču, vedno pomislimo na božične filme, na vse tiste najljubše klasike, ki smo jih gledali že stokrat in jih z nič manjšim užitkom gledamo prvič, tople utripajoče lučke v vsakem kotu mesta, družino, zbrano za mizo in hišo, ki diši po sveže pečenih piškotih.

V prazničnem času so najbolj priljubljeni medenjaki, zato ne preseneča, da je prav Dežela medenjakov letošnja praznična tema znamke parfumov Jo Malone.

Omejena kolekcija, zasnovana posebej za prihajajočo praznično sezono, prinaša za vsakogar nekaj in čisto vsak izdelek zveni enako neustavljivo.

Ob vrnitvi enega najbolj pričakovanih adventnih koledarjev, ki bo letos dosegel ceno 400 evrov, pa tudi božičnih krekerjev in okraskov, bodo ponovno na voljo najbolj znane dišavne klasike, kot so pomarančna grenčica, bor in evkaliptus ter zeleni mandelj in rdeči ribez.

Foto: Jo Malone

Orange Bitters je navdihnjen s sladkim zimskim koktajlom in je fina kombinacija sočne sladke pomaranče in grenke pomaranče na bogati osnovi sandalovine, poleg parfuma pa je tu tudi dišeča svečka z istim vonjem.

Foto: Jo Malone

Sočna mešanica rdečega ribeza in citrusov ter cedre, mandlja in tonke, znana kot Green Almond & Redcurrant, obstaja izključno kot parfum, medtem ko bo vonj bora in evkaliptusa, pomešan v istoimenski liniji Pine & Eucalyptus, ovil naše domove z notami aromatičnega bora in oživljajočega evkaliptusa zahvaljujoč dišečim svečam in difuzorju.

Foto: Jo Malone

Kljub temu, da so nekatere dišeče kreacije slovite znamke že zdavnaj pridobile status prave praznične klasike, je letos vse žaromete ukradla ena novost – Ginger Biscuit Cologne.

To je vonj, ki ga Jo Malone sama opisuje kot začinjenega z ingverjem, muškatnim oreščkom in cimetom, ki se topi v karamelo, spominja na maslene piškote in pražene lešnike ter ga odlično ogrejeta fižol tonka in vanilja.

Foto: Jo Malone

Ker parfum po opisu zveni kot najzvestejša vohalna poosebitev božiča, je jasno, zakaj je povzročil vsesplošno histerijo in navdušenje.

Poleg tega prihaja v steklenički v odtenku piškotov z elegantno črno-belo pentljo, tako kot ostala praznična kolekcija pa je na voljo v omejenih količinah, zato vsem, ki si ga želite, priporočamo, da ga čim prej ujamete, saj smo prepričani, da je le vprašanje dni, kdaj bo razprodan.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close