Branka Grbin / 12. januar 2023

Nina Šušnjara in Nama združili moči in nastal je ta modni kos!

Tako oblikovalka kot veleblagovnica se usmerjata v bolj trajnostno modo in s tem v mislih so na prodajne police poslali posebno vrečko, ki lahko služi tudi kot torba.

Pri Nami so si za letošnje leto zadali več trajnostnih povezovanj in eden od teh je sodelovanje z oblikovalko Nino Šušnjara in njeno blagovno znamko SNYR by Susnyara. Nastala je trajnostna vrečka Nama X Susnyara, ki jo na eni strani krasi prepoznaven znak znamke SNYR by Susnyara, na drugi pa je našitek s skupnim sporočilom.

Foto: Nama X Susnyara

“Tako smo poleg želje po sledenju svetovnemu trendu modnih sodelovanj udejanjili tudi svojo odgovornost in skrb za okolje, saj bomo s trajnostno vrečko, ustreznim načinom izdelave, materialom in transportom začeli spreminjati odnos potrošnikov do vrečk za enkratno uporabo,” so ob sodelovanju povedali pri Nami.

Foto: Nama X Susnyara

Nastajala je vsaj pol leta

Nina in Nama sta se pri ustvarjanju vrečke srečevali z mnogimi izzivi, med njimi so cene surovin in proizvodnje, ki rastejo v nebo, iz tedna v teden. Hkrati pa zaradi ogromne globalne konkurence to res ni bil “easy piknik”, pa je ob lansiranju vrečke priznala Nina. “Za vas morda iznenada … za nas pa vsaj šest mesecev trdega dela,” je dodala.

Veleblagovnico in oblikovalko je združevala tudi želja, da bi bile vse torbe v celoti narejene v Sloveniji, s slovenskimi podjetji in ustvarjalci, ter seveda pod humanimi pogoji. “Kje pa bi bili, če drug drugega ne bi podpirali? In nam je uspelo. Skupaj,” je še poudarila Nina.

Foto: Nama X Susnyara

Vrečka Nama x Susnyara je na voljo v omejeni izdaji na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name in v njihovi spletni trgovini.

Avtor
Piše

Branka Grbin

New Report

Close