Kaja Flisar / 11. december 2022

Nov trend zimske obutve: topli loaferji s krznom

Loaferji so to jesen pravi hit med obutvijo, s prihodom hladnejših dni pa so se modne znamke domislile še bolj trendovskih, toplejših modelov.

Čeprav lahko klasične usnjene loaferje, kot je priljubljen model Prada, nosite tudi z debelejšimi nogavicami, so modeli loaferjev s krznom in jagnječjim flisom vseeno nekaj drugačnega in posebnega.

Moderen in topel dodatek k loaferjem bo zagotovo poskrbel, da vas ne bo zeblo v noge, poleg tega pa bo pripomogel k zelo elegantnemu outfitu. Dodatek jagnječjega flisa je to sezono mogoče opaziti tudi na drugih kosih oblačil in modnih dodatkih, kot so jakne in torbice.

Foto: Instagram

Udobni in elegantni

Kot nalašč za mrzle zimske dni, ki so pred nami, so loafarji s krznom osvojili že številne modne vplivnice in trendseterke. Ti ležerni in udobni čevlji so kot nalašč za vsakodnevne modne kombinacije in se odlično podajo k mehkemu ujemajočemu kompletu ali trendovskim usnjenim hlačam.

Nevtralne barve in svetla barva dlake, ki krasi modele s krznom ali jagnječjim flisom, bodo poskrbele tudi za lažje stiliranje tega para čevljev. A ker smo proti izkoriščanju živali za modne namene, vas spodbujamo, da izberete take iz umetnega krzna.

Foto: Instagram

Poiskali smo nekaj edinstvenih in toplih modelov loaferjev za zimo. Zaenkrat jih je mogoče najti samo v trgovinah višjega cenovnega razreda, a prepričani smo, da bodo trend kmalu prevzele tudi priljubljene nižjecenovne verige oblačil, kot sta Zara in Mango.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close