Oboževalci nad Kanyeja Westa: Se mu je dokončno zmešalo?!

05. januar 2024

Oboževalci nad Kanyeja Westa: Se mu je dokončno zmešalo?!

05. januar 2024
Foto: Profimedia

Oboževalci nad Kanyeja Westa: Se mu je dokončno zmešalo?!

05. januar 2024
Foto: Profimedia

Prepričani so, da je tokrat šel predaleč …

Kanye je človek ekstremov – ali na glas izraža svoje ostro mnenje, ali pa čisto potihne. Potem ko na družbenih omrežjih o njem nekaj časa ni bilo ne duha ne sluha, se je zdaj vrnil v velikem slogu.

Njegova prva objava je bilo opravičilo, napisano v hebrejščini, v katerem se raper opravičuje judovski skupnosti za vsak njegov “nenamerni izbruh, ki so ga povzročile njegove besede ali dejanja”. Vse lepo in prav, če bi pri tem tudi ostalo. A žal ni.

Sledile so namreč izredno neokusne fotografije njegove žene Biance Censori. Na eni fotografiji ima oblečene bikinke, ki komaj prekrivajo njene bradavice, na drugi pa mikroskopske tangice in krznen šal, ki (komaj) prekriva njene prsi.

Njegovi oboževalci so planili v zrak in fotografije zasuli s komentarji. Nikakor jim ni všeč, da je tako ponižujoč do svoje žene, ki jo je, po njihovem mnenju, spremenil v spolni objekt. In to kmalu po tem, ko je svojo bivšo ženo Kim Kardashian kritiziral, da je na Met Gala oblekla preveč razgaljeno obleko.

Seveda so se obregnili tudi ob njuno neverjetno podobnost. “Zakaj je Bianca bolj podobna Kim, kot pa Kim sama?!” se je glasil eden od komentarjev. Biancini prijatelji so sicer že v začetku njune zveze izrazili zaskrbljenost nad tem, da raper poskuša izbrisati njeno avtonomijo in jo spremeniti v “Kim 2.0”.

Foto: Profimedia

“Predstavljajte si, da se North poroči in jo njen mož takole objavi,” se je glasil en komentar, drugi pa je pristavil: “Torej se lahko North in Chicago tako oblačita, ko bosta starejši? Se strinjaš, da tvoji otroci hodijo naokoli in vidijo, da ljudje v javnosti nimajo ničesar oblečeno? To je noro in sploh ni genialno!”

Vsi se strinjajo, da je Kanye tokrat šel predaleč in ga pozivajo, naj se raje osredotoči na svoj prihajajoči album, namesto da se “znaša” nad svojo ženo. Pričakuje se namreč, da bo raper konec tega meseca izdal Vultures, skupni album s Ty Dolla $ign.

Sicer pa je nekaj dni nazaj izdal tudi svoj najnovejši modni izum – YZY Pods. Gre za nekakšne nogavice z gumijastim podplatom za 185,95 evrov, v katerih so ga paparaci že ujeli jeseni med dopustom v Italiji. Če vprašate nas – stvar, ki nikakor ni vredna svojega denarja.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close