Odkrili smo sladoledarno, ki ponuja sladoledni burger

08. avgust 2023

Odkrili smo sladoledarno, ki ponuja sladoledni burger

08. avgust 2023
Foto: Instagram @icecreamshop_makarska

V iskanju novih zanimivih kulinaričnih kombinacij in okusov smo odkrili sladki kotiček v Makarski, ki poleg klasičnega sladoleda ponuja sladoledni burger.

Zvezda novega sladolednega kotička je nedvomno sladoledni burger, ki je sestavljen iz sladkega brioša v obliki bumbetke, sladkega preliva ter seveda sladoleda. Za popolno razkošje in neponovljivo pregreho dodajo še različne posipe. Ponujajo tri različne okuse, po želji pa si lahko sestaviš svojega.

Foto: Instagram @icecreamshop_makarska

Če radi preizkušate zanimive in nekoliko drznejše okuse, boste navdušeni nad več kot dvajsetimi okusi, med katerimi so nam v oči bodli (berite cedile sline) okusi rožiča in fige, spirulina pita, malina s chia semeni, jogurt z granatnim jabolkom ter sorbet z okusom kozjega mleka s karamelo.

Pri Premisu so mislili na vse, saj imajo v ponudbi sladolede za prav vse okuse, tudi tiste, ki imajo prehranske omejitve oz. ne uživajo klasičnih sladoledov živalskega izvora. V ponudbi imajo tako veganske sladolede ter brezglutenski kotiček, poleg tega pa še sladoled brez laktoze ter brez emulgatorjev.

Foto: Profimedia

Ice Cream Shop, ki ga je na glavni promenadi v Makarski odprlo podjetje Premis, je odeto v letošnjo najbolj vročo barvo in kar kliče po najlepših Instagram fotografijah. Barbie rožnata ter bleščice prekrivajo stene in strop, ljubek dizajn pa dopolnjujejo rožnati baloni ter detajl stopljenega sladoleda na prodajnem pultu, stenah ter klopci.

Foto: Instagram @icecreamshop_makarska
Foto: Instagram @mz.reflex.photography

Ljubitelji najbolj priljubljene poletne sladice se bodo lahko vključili tudi v program zvestobe ter uporabili aplikacijo Ice Cream Community, prvo aplikacijo za nakup sladoleda na svetu, ki so jo razvili v Premisu. Aplikacija je zasnovana za informiranje o posebnih ponudbah, uporabniki pa bodo lahko osvojili tudi nagrade.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close