Ogledalo iz Jyska, ki je prevzelo TikTok

17. oktober 2023

Ogledalo iz Jyska, ki je prevzelo TikTok

17. oktober 2023
Foto: Jysk

Ogledalo iz Jyska, ki je prevzelo TikTok

17. oktober 2023
Foto: Jysk

Videti je kot dizajnerski kos, a prihaja iz priljubljene, cenovno dostopne danske trgovine za dom.

Ogledala niso le funkcionalna, temveč so lahko fantastičen dekor, kos, ki prostorom v domu da piko na i. Prav ta njihova dvojna vloga je razlog, da jih obožujemo v svojem domu. A iskanje popolnega ogledala, ki ne bo zgolj funkcionalno, ampak tudi dekorativno, ni nikoli lahka naloga.

Še dobro, da imamo TikTok, kjer zadnje čase najdemo odlične ideje – ne le za opremljanje doma, ampak tudi na področju mode, lepote, zdravja, prehrane in gibanja.

Tako smo na tem družbenem omrežju našli tudi krasno ogledalo iz Jyska, ki je takoj postalo viralno.

@milouhendriks7 Omg I found the perfect mirror!!! For my fellow dutchies. It’s from Jysk 😍 #pov #homeinterior #mirror #perfectmirror #homedecor ♬ Otra Vez – ProdMarvin
@thisgirlcanshop Hoe fantastisch is deze organische vorm spiegel van Jysk?! 😍 Hij is maar €40,- dus ren naar de winkel! 🤎 #jysk #budgettip #budgettips #onabudget #interieur #spiegel #vormspiegel #organischevorm #mirror #interieur #interieurtip #dontwalkrun #rundontwalk #interieurdecoratie #interieurinspiratie #budgetinterieur @JYSK ♬ origineel geluid – This Girl Can Shop

Gre za model Rejsby, ki stane dostopnih 54,99 evra. Zaradi svoje oblike deluje bolj kot okras na steni kot pa tipično ogledalo, v katerem preverite svoj izgled. Dodaten plus? Na steno ga lahko pritrdite tako navpično kot vodoravno.

A zakaj je navdušil TikTok? Uporabniki pravijo, da gre za “učinkovit dizajnerski kos, ki vsak prostor povzdigne na višjo raven”, izpostavili pa so tudi odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Nič čudnega torej, da je velika zvezda tudi na Instagramu:

Foto: Instagram @bijonsinbeek
Foto: Instagram @wonen.met.lef
Foto: Instagram @wonen.met.lef
Foto: Instagram @nisashome

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close