Pamela Anderson oblekla seksi različico svojih slavnih kopalk

02. februar 2023

Pamela Anderson oblekla seksi različico svojih slavnih kopalk

02. februar 2023
Foto: Profimedia

Zvezdnica se je po rdeči preprogi premiere svojega novega dokumentarnega filma sprehodila v vroči rdeči obleki, s katero je spomnila na svoje dni “reševanja iz vode”.

Pamela Anderson je vedela, kaj mora obleči za premiero novega dokumentarnega filma Pamela, a Love Story, ki je že na voljo na Netflixu. Izbrala je sicer preprosto dolgo obleko z naramnicami, a odtenek rdeče je tisti, ki je požel vso pozornost.

Igralka se je namreč odločila za natanko takšno rdečo, ki je zaznamovala najslavnejše kopalke iz 90. let prejšnjega stoletja – kopalke iz serije Obalna straža, ki jo je izstrelila med zvede.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na dogodku sta jo spremljala sinova Brandon Thomas Lee in Dylan Jagger Lee, ki svojo mamo glasno podpirata pri tem, da s svetom deli svojo zgodbo. Poleg dokumentarnega filma je namreč izšla še knjiga z njenimi spomini, z naslovom Love, Pamela.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pam se je za izpoved odločila, ker je pred nekaj meseci izšla serija Pam & Tommy, ki se osredotoča na slavni domači videoposnetek seksa, ki ga je posnela z nekdanjim možem Tommyjem Leejem. Pamela se s serijo ni strinjala, niti ni želela sodelovati pri njej. Ker so jo vseeno posneli, se je odločila, da sama pove svojo zgodbo – v obliki knjige in dokumentarca.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close