Kaja Flisar / 26. junij 2023

Kombinacija tedna: pižama hlače

Poletni trend, ki je to sezono osvojil številne elegantne dame, so zagotovo pižama hlače. Zdi se, da bo to poletje udobje na prvem mestu, zato so pižama hlače postale kos, ki ga morate imeti v svoji omari. Že iz imena je razvidno, da izgledajo kot spodnji del pižame, a v kombinaciji z drugimi elegantnimi kosi, kot so mokasini in jakne, izpadejo izredno kul.

Te široke, lahkotne hlače so narejene iz bombaža ali lanu, z gumijastim trakom okoli pasu in vrvicami za udobje. Zaradi širokih hlačnic in zračnih materialov so  idealne za vroče poletne dni. Odvisno od tega, kako jih kombinirate, jih lahko nosite ob številnih priložnostih – od kave s prijateljico, do odhoda na plažo, po opravkih po mestu in celo na zmenek.

Foto: Instagram

Nosite jih lahko v kombinaciji z laneno srajco in japonkami, lahko pa izberete tudi mokasine, elegantno torbico, bel rebrast top in suknjič. Poleg tega, da boste pustili domišljiji prosto pot pri kombiniranju, vam bo ta trendovski kos všeč tudi zato, ker je izjemno udoben in se boste v njem počutile odlično ne glede na poletno vročino.

Foto: Instagram

Spodaj smo izbrali nekaj naših najljubših modelov, enobarvnih in črtastih, ki jih najdete v kolekcijah znamk, kot so Zara, Mango, H&M Oysho in Bershka.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close