K. F. / 21. julij 2022

Po dolgi odsotnosti se vračajo balerinke! To so novi modeli.

Če želite to poletje preživeti v ravnih čevljih, se namesto japonk ali natikačev raje odločite za balerinke. Trenutno so najbolj iskani zelo klasični modeli iz blaga in brez številnih okraskov.

Balerinke marsikoga popeljejo nazaj v otroštvo ali mladost, saj vse od takrat niso doživele svoje velike vrnitve. A moda je ciklična in po desetih letih se je določila, da enega najbolj osovraženih modnih kosov vrne nazaj na modne brvi in tudi na ulice.

Balerinke so na voljo v elegantnih in igrivih različicah, novi modeli pa so videti neverjetno kul in modno, zahvaljujoč trendovskim možnostim kombiniranja.

Foto: Instagram @sophiaroe
Foto: Instagram @double3xposure

Lahko so izdelane iz lakastega ali mat usnja ter okrašene z nevpadljivimi trakovi in elegantnimi zaponkami. Neodvisno od modela, balerinke omogočajo široko paleto stilskih možnosti, saj lahko z njimi ustvariš tako šik kot ležerne modne kombinacije.

Foto: Instagram @tinytattooinc
Foto: Instagram @mystylebook

Ena od možnosti je kombinacija s temno modrimi kavbojkami ali kratkimi hlačami z visokim pasom in belo bluzo ali majico, balerinke pa bodo izjemno elegantno izgledale tudi s krilom in blazerjem. Dodatno jih lahko poudariš še z visokimi čipkastimi nogavicami.

Zate smo naredili izbor petih balerink, ki bodo tvojemu poletnemu videzu dale piko na i.

Modni namig

Balerinke so odlična izbira predvsem na delovnem mestu. Tukaj preveri, kaj obleči za v službo, ko je zares vroče.

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close