Po tem, ko so ga zaprli zaradi posilstev, žena zahteva ločitev

20. september 2023

Po tem, ko so ga zaprli zaradi posilstev, žena zahteva ločitev

20. september 2023
Foto: Profimedia

Čeprav je bilo videti, da ga med sojenjem podpira, je Bijou Phillips vložila vlogo za ločitev od igralca Dannyja Mastersona.

Nekdaj priljubljenega igralca Dannyja Mastersona so pred slabima dvema tednoma zaprli zaradi dveh posilstev, obtožen pa je bil še tretjega. Videti je bilo, da mu žena Bijou Phillips tekom sojenja ves čas stoji ob strani, a kot kaže temu ni bilo tako.

Ameriški mediji namreč poročajo, da je vložila zahtevo za ločitev od zvezdnika serije Oh, ta sedemdeseta, kot razlog za konec 12-letnega zakona pa je navedla “nepremostljive razlike”.

43-letnica poleg ločitve zahteva še popolno pravno in fizično skrbništvo nad njuno devetletno hčerko, plačevanje preživnine, na sodišču pa je oddala še zahtevek, da se njuno premoženje razdeli kot ločeno premoženje.

Bijou je Dannyja redno spremljala na sodišče in ga tekom sojenja ves čas podpirala. (Foto: Profimedia)

Na sojenju ga je opisala kot “partnerja, ki ji je rešil življenje”

Masterson je bil obsojen potem ko so tri ženske pričale, da jih je spolno napadel v svojem hollywoodskem domovanju med letoma 2001 in 2003, praktično na vrhuncu svoje televizijske slave. Sodišče ga je na koncu spoznalo za krivega v dveh primerih posilstev in mu dodelilo dosmrtno zaporno kazen z možnostjo pogojnega izpusta po prestanih tridesetih letih.

Bijou je svojega partnerja tekom sojenja ves čas podpirala in ga v pismu sodniku pred njegovo obsodbo opisala kot “partnerja, ki ji je rešil življenje”, in dodala, da “se hčerki in meni para srce, ker ga ni doma z nama”. Po izreku kazni naj bi na sodišču jokala, Masterson pa ji je ob odhajanju poslal poljubček.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close