Ločitev na vidiku: mlada zvezdnika se razhajata

04. september 2023

Ločitev na vidiku: mlada zvezdnika se razhajata

04. september 2023
Foto: Profimedia

Joe Jonas in Sophie Turner naj bi se po poročanju ameriških medijev po štirih letih razhajala, Jonas pa naj bi že vložil papirje za ločitev.

Ameriški mediji poročajo, da se par že več mesecev ne razume, slavni pevec pa je menda že v stiku z najboljšimi odvetniki v Los Angelesu. Revija In Touch je že junija pisala, da sta bila zakonca “na razpotju” v svojem odnosu.

“Stvari med njima so napete,” je takrat povedal vir. “Trenutno imata veliko za razčistiti. Ni presenetljivo, da med njima vlada velika napetost,” so dejali takrat. In stvari se kot kaže niso ravno izboljšale. TMZ poroča, da Joe zadnje tri mesece stalno skrbi za njuna dva majhna otroka, tudi ko je bil s skupino na turneji.

Poleg tega so Joeja že večkrat opazili brez poročnega prstana, pred kratkim pa sta celo prodala skupen dom v Miamiju, ki sta ga kupila pred komaj enim letom.

Foto: Profimedia

Joe bolj zaposlen kot Sophie

34-letni Joe in 27-letna Sophie sta par postala leta 2016, leto kasneje sta se zaročila, leta 2019 pa poročila. Skupaj imata dve hčerki, rojeni 2020 in 2022.

Par je poklicno zelo zaposlen, a Joe nekoliko bolj kot Sophie. Joe je namreč član izjemno upešne skupine Jonas Brothers, ki jo sestavljata še njegova brata Kevin in Nick, s katerima je trenutno na turneji po ZDA, ki naj bi trajala še vso zimo.

Sophie pa je občinstvu najbolj znana po vlogi Sanse Stark iz Igre prestolov in je v zadnjih letih imela nekaj televizijskih in filmskih projektov, vendar z nobenim ni bila tako uspešna kot z Igro prestolov.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close